Home » Cultură » South Park revine, iar primul episod va fi despre pandemie. Cum a fost promovată reîntoarcerea serialului

South Park revine, iar primul episod va fi despre pandemie. Cum a fost promovată reîntoarcerea serialului

South Park revine, iar primul episod va fi despre pandemie. Cum a fost promovată reîntoarcerea serialului
Sursa foto: Twitter
Publicat: 29.09.2020

Serialul South Park revine miercuri cu un nou sezon, al 24-lea, iar primul episod va ține o oră și va fi dedicat pandemiei. Ca să promoveze serialul sute de cartoane cu personajele seriei de animație au fost instalate pe un stadion de fotbal american, la meciul formației Denver Broncos.

South Park se întoarce săptămâna asta pe ecrane cu un episod despre coronavirus, „The Pandemic Special”. Episodul marchează începutul sezonului 24 şi poate fi văzut miercuri.

Personajele din South Park au umplut tribunele unui stadion de fotbal american

Ca să promoveze serialul, a fost ales un mod inedit. Cartoane cu personajele din animaţia South Park au umplut tribunele unui stadion de fotbal american.

La fel ca în Europa, publicul american revine treptat la evenimentele sportive, dar stadioanele şi sălile de sport şi-au redus semnificativ capacitatea din cauza pandemiei.

Personajele South Park au purtat măşti şi au cântat balada „Someone Like You”

La meciul de fotbal american pe care Denver Broncos l-a jucat duminică au avut voie în tribune doar 5.700 de spectatori, deşi capacitatea arenei este de peste 70.000 de locuri, potrivit Mediafax.

Ca să nu pară gol stadionul, organizatorii au apelat la cartoane cu spectatori fictivi. Mai mult, toate personajele South Park au purtat măşti şi împreună cu puținii spectatori au cântat balada „Someone Like You”, a cântăreţei britanice Adele.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase