Home » Cultură » M. Night Shyamalan anunță că lansează un nou film. Celebrul regizor a tras deja prima scenă

M. Night Shyamalan anunță că lansează un nou film. Celebrul regizor a tras deja prima scenă

M. Night Shyamalan anunță că lansează un nou film. Celebrul regizor a tras deja prima scenă
Sursa foto: Instagram
Publicat: 30.09.2020

M. Night Shyamalan anunţă că s-a întors la filmări ca prezenta un nou film vara viitoare. El a regizat „Al Şaselea Simţ” şi „Semne”.

Cu masca pe faţă, regizorul M. Night Shyamalan anunţă bucuros, din vârful unui deal, că a tras prima scenă pentru noul său proiect, numit Old.

În postarea de pe Twitter, regizorul arată şi un prim afiş alb-negru pentru Old. Pe lângă data de lansare, afișul prezintă mai multe corpuri umane care se scurg într-o clepsidră, cu tagline-ul „It’s only a matter of time / E doar o chestiune de timp”.

M. Night Shyamalan rămâne cunoscut pentru Al Şaselea Simţ, dar şi pentru Semne

În 2019, Shyamalan a regizat Glass, al treilea film dintr-o trilogie începută în anul 2000 cu Unbreakable şi continuată în 2016 cu Split. El rămâne însă cunoscut pentru filmul Al Şaselea Simţ, din 1999 şi cu Bruce Willis în rol principal, dar şi pentru Semne, din 2002, cu Mel Gibson şi Joaquin Phoenix, potrivit Mediafax.

În Old îi joacă actorii Gael García Bernal (Y Tu Mamá También), Eliza Scanlen (Little Women), Thomasin McKenzie (Jojo Rabbit) şi pe Vicky Krieps (Phantom Thread).

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase