Home » Cultură » Lansarea filmului „No Time To Die”, ultimul în care Daniel Craig îl joacă pe fostul agent 007, a fost amânată

Lansarea filmului „No Time To Die”, ultimul în care Daniel Craig îl joacă pe fostul agent 007, a fost amânată

Lansarea filmului „No Time To Die”, ultimul în care Daniel Craig îl joacă pe fostul agent 007, a fost amânată
Sursa foto: IMDB
Publicat: 07.10.2020

Lansarea filmului „No Time To Die” a fost amânată cu un an din cauza pandemiei. Filmul e ultimul în care Daniel Craig îl interpretează pe fostul agent 007.

Noul James Bond se lasă aşteptat şi aruncă cinematografele din întreaga lume în criză. Într-o mişcare de ultim moment, studiourile MGM şi Universal au decis o nouă amânare a lansării James Bond: „No Time To Die”.

Programat iniţial să intre în cinematografe în aprilie 2020 şi reprogramat pentru 12 noiembrie, noul Bond va fi lansat abia pe 2 aprilie 2021, „pentru a putea fi văzut în cinematografele din toată lumea”.

Multe lanţuri mari de cinematografe au rămas închise în perioada aceasta

Reprezentanţii Universal spun că îi îngrijorează numărul în creştere de cazuri de coronavirus de pe pieţele importante, cum ar fi SUA şi Marea Britanie, dar şi că sunt multe lanţuri mari de cinematografe care au rămas închise în toată această perioadă.

Mutarea vine la o zi după ce Billie Eilish a lansat clipul oficial pentru piesa principală din noul Bond, în care vezi imagini în premieră din film, potrivit Mediafax.

Disney a anunţat amânarea principalelor sale lansări

Aşteptarea de un an nu le-a picat bine fanilor, care au răspuns dezamăgiţi pe reţelele sociale. Ei critică decizia, spunând că multe cinematografe au redeschis special pentru acest film.

Şi Disney a anunţat săptămâna trecută amânarea principalelor sale lansări, Black Widow, West Side Story şi The Eternals, tocmai pentru perioada mai-decembrie a anului viitor.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase