Home » Cultură » Electric Castle, primul festival din România care anunță artiștii așteptați pentru 2021

Electric Castle, primul festival din România care anunță artiștii așteptați pentru 2021

Electric Castle, primul festival din România care anunță artiștii așteptați pentru 2021
Sursa foto: Unsplash
Publicat: 29.11.2020

Veste bună pentru fanii Electric Castle! Organizatorii festivalului nu îşi pierd speranţa şi au început deja pregătirile pentru ce-a de-a opta ediţie care va avea loc în 2021.

În plus, artişti cunsocuţi la nivel mondial au confirmat deja prezenţa la festival pentru anul viitor. Twenty øne piløts, Gorillaz  şi Deftones sunt cap de afiş pentru Electric Castle 2021.

Situaţia pandemică este încă incertă, dar organizatorii nu vor să îţi pierzi speranţa. Aşa că au lansat campania #MyRayOfHope, prin care fanii festivalului se încurajează reciproc pe reţelele sociale că la anul vor dansa la Bonţida.

Abonamente la preţul de 599 de lei

Dacă eşti nerăbdător să ajungi la festival, până la finalul lunii, pe 30 noiembrie, poţi să îţi cumperi deja bilete pentru cea de-a opta ediţie într-o promoţie specială. Abonamentele sunt la preţul de 599 de lei, din care acum poţi achita doar 100 de lei, restul banilor îi vei putea plăti abia în 15 iunie anul viitor, potrivit Mediafax.

„#RayofHope este un remainder că putem găsi un motiv de speranţă. Ceva care ne poate impinge de la spate ca să strălucim la final.”

„Suntem primul festival din România care anunţăm artişti pentru anul viitor”

„Spargem gheaţa chiar de astăzi. Suntem primul festival din România care anunţăm artişti pentru anul viitor. Va fi un an atipic, speranţă este, lumea va fi mult mai pregătită şi suntem siguri că într-o formă sau alta Electric Castle va avea loc în 2021. Avem foarte multe scenarii pe care lucrăm şi e firesc, întrucât evoluţia lucrurilor încă nu este foarte clară. Din fericire Electric Castle are un domeniu de peste 20 de hectare pe care se poate întinde, deci variante sunt multe, inclusiv ceea ce înseamnă să reapectăm măsurile de protecţie, care vor fi în vigoare vara viitoare. Toate festivalurile mari europene au început să anunţe, este un semn clar că sunt soluţii pentru ca evenimentele să se reia în aer liber de anul viitor, inclusiv evenimentele cu foarte mult public”, spune Renate Rozengerb, PR Elecric Castle.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase