Home » Cultură » Concertul formației OPETH de la București, reprogramat din cauza pandemiei

Concertul formației OPETH de la București, reprogramat din cauza pandemiei

Concertul formației OPETH de la București, reprogramat din cauza pandemiei
Sursa foto: Jarkko Iso-Heiko/ Wikimedia
Publicat: 04.01.2021

Concertul formației OPETH din 19 martie 2021 a fost reprogramat din cauza pandemiei de Covid-19. Rockerii suedezi vor cânta la București pe 24 septembrie 2021. Persoanele care au achiziționat bilete le pot păstra sau pot solicita returnarea banilor.

Formația OPETH a fost obligată să își schimbe planurile de turneu din cauza pandemiei, ceea ce a dus la modificarea datei concertului de la București. Show-ul programat inițial pe 19 martie, anul viitor, va avea loc pe 30 septembrie 2021.

Biletele deja achiziționate rămân valabile

Biletele deja achiziționate rămân automat valabile, iar cumpărătorul nu trebuie să facă nici un demers. Persoanele care nu pot participa la concertul reprogramat pentru noua dată pot solicita returnarea banilor sau un voucher pentru achiziționarea altor bilete de concerte. Returnarea banilor se va face după concert, pe data de 30 septembrie 2021, potrivit Mediafax.

Evenimentul va avea loc la Arenele Romane

Suedezii de la OPETH revin la București pe 24 septembrie 2021 după o pauză de opt ani de zile.

Evenimentul va avea loc la Arenele Romane din București, în cadrul turneului european „Opeth 2021 – In Cauda Veneum”. În deschidere vor cânta islandezii de la The Vintage Caravan.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase