Home » Cultură » Concertul de Anul Nou al Filarmonicii din Sibiu, difuzat online în prima zi a anului 2021

Concertul de Anul Nou al Filarmonicii din Sibiu, difuzat online în prima zi a anului 2021

Concertul de Anul Nou al Filarmonicii din Sibiu, difuzat online în prima zi a anului 2021
Sursa foto: Filarmonica de Stat Sibiu
Publicat: 31.12.2020

Concertul de Anul Nou al Filarmonicii din Sibiu va fi înregistrat în 31 decembrie 2020 și va fi difuzat online în prima zi a anului viitor.

Filarmonica Sibiu în parteneriat cu Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România vor da tonul Anului Nou, prin înregistrarea unui spectacol-eveniment, în data de 31 decembrie 2020.

Acesta va fi difuzat online în prima zi a noului an.

„Deoarece siguranța tuturor este cea mai importantă, ‘Uvertura’ Noului an va fi disponibilă publicului pe site-ul Filarmonicii Sibiu, pagina de Facebook și canalul de YouTube în data de 1 ianuarie 2021, ora 19.00”, au transmis reprezentanții Filarmonicii.

Lucrări de Mozart, Beethoven sau Vivaldi

Spectacolul aduce pe scenă Orchestra Filarmonicii Sibiu, soprana Veronica Anușca, tenorul Liviu Indricău, Ansamblul PlaCello și dansatori ai Teatrului de Balet Sibiu și dirijorul Cristian Lupeș.

„Coloana sonoră a începutului de an cuprinde lucrări de Mozart, Beethoven sau Vivaldi, iar cadrul scenic vă va transporta în atmosfera festivă care ne-a lipsit tuturor. (…) Pentru prima dată, Filarmonica Sibiu se alătură evenimentului ca partener în organizarea artistică”, au mai transmis reprezentanții Filarmonicii din Sibiu.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase