Home » Cultură » Vești bune pentru fanii „Game of Thrones”. „Tales of Dunk and Egg”, un spin-off al seriei, este în lucru

Vești bune pentru fanii „Game of Thrones”. „Tales of Dunk and Egg”, un spin-off al seriei, este în lucru

Vești bune pentru fanii „Game of Thrones”. „Tales of Dunk and Egg”, un spin-off al seriei, este în lucru
Sursa foto: IMDB
Publicat: 25.01.2021

„Tales of Dunk and Egg”, un spin-off al serialului „Game Of Thrones” este în lucru, anunță NME.

„Tales of Dunk and Egg” se va baza pe romanele fantastice cu același nume ale lui George R. R. Martin, acțiunea având loc cu 90 de ani înainte de evenimentele din ciclul de romane „A Song Of Ice And Fire”, care au stat la baza serialului.

Potrivit Variety, seria va urmări aventurile titularului Dunk (Ser Duncan the Tall) și Egg (o versiune mai tânără a lui Aegon Targaryen).

Trei romane fac parte din serie

Din seria Dunk and Egg fac parte trei romane: „The Hedge Knight” din 1998, precum și „The Sworn Sword” și „The Mystery Knight”, care au apărut în 2010.

Toate cele trei romane au fost apoi publicate într-un singur volum, în 2015, sub titlul „A Knight of the Seven Kingdoms”.

House of the Dragon va fi primul proiect spin-off lansat de HBO

Luna trecută, HBO a anunțat mai multe spin-off-uri din seria Game Of Thrones. Comparând Game of Thrones cu francizele Star Wars și Marvel, președintele de programe al rețelei, Casey Bloys, a declarat pentru Variety: „Sunt proprietăți fantastice vechi de zeci și zeci de ani. Nu știam că sunt atât de mari, dar cu siguranță sunt o resursă excelentă pe care o avem și o lume uimitoare”, potrivit Mediafax.

House of the Dragon va fi primul proiect spin-off lansat de HBO și urmărește lansarea în 2022. Seria va urmări ascensiunea Casei Targaryen cu 300 de ani înainte ca Daenerys să înceapă să lupte pentru tron.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase