Home » Cultură » De ce refuză actrița Keira Knightley să mai joace în scene de sex regizate de bărbaţi

De ce refuză actrița Keira Knightley să mai joace în scene de sex regizate de bărbaţi

Publicat: 31.01.2021
De ce refuză actrița Keira Knightley să mai joace în scene de sex regizate de bărbaţi
Sursa foto: IMDB

Actrița Keira Knightley a decis să refuze scenele de sex regizate de bărbaţi, după ce a devenit mamă. Keira spune că nu se simte confortabil sub privirile bărbaţilor, în timpul scenelor.

„Refuz să mai joc în scenele de sex regizate de bărbaţi”, sunt cuvintele actiţei Keira Knightley. Într-un podcast realizat pentru Chanel, Keira spune că de când a născut, acceptă să se dezbrace, doar dacă regizorul este femeie. Pentru că, spune ea, scenele gândite de bărbaţi sunt „oribile” cu „trupuri pline de ulei” şi „grohăieli”.

„Nu vreau să fiu în acele scene de sex oribile în care eşti uns cu ulei şi toată lumea se holbează. Nu mă interesează să fac asta. Mă simt foarte inconfortabil sub privirea masculină”, a mărturisit actriţa.

O decizie și mai dură din partea actorului Wentworth Miller

Astfel, de când a devenit mamă, contractele sale au o clauză specială potrivit căreia secvenţele de nuditate sunt excluse. Această clauză nu s-ar aplica, dacă filmul ar fi regizat de o femeie, potrivit Mediafax.

Alt actor cu o decizie şi mai dură este Wentworth Miller, care juca rolul lui Michael Scofield în Prison Break. El anunţa în luna noiembrie a anului trecut că refuză să mai apară în sezonul şase al serialului pentru că nu îşi doreşte să mai joace roluri de heterosexual, el fiind gay.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase