Home » Cultură » Evenimente sold-out la primul festival cultural din acest an, în Sibiu

Evenimente sold-out la primul festival cultural din acest an, în Sibiu

Evenimente sold-out la primul festival cultural din acest an, în Sibiu
Sursa foto: Filarmonica de Stat Sibiu Facebook
Publicat: 11.02.2021

„Carnaval simfonic” și Opera în concert „Boema” sunt primele evenimente sold-out ale primul festival cultural organizat în acest an în Sibiu.

„Carnaval simfonic” și Opera în concert „Boema” fac parte din cea de-a doua ediție a Carnavalului Filarmonicii Sibiu, un festival care se desfăşoară la Sala Thalia din Sibiu în perioada 11 – 14 februarie 2021.

„Primul festival cultural din acest an al orașului, ‘Carnavalul Filarmonicii’, aduce la Sibiu 150 de artiști, implicați în cele patru evenimente. Aflată la a doua ediție, manifestarea propune publicului un program cu muzică simfonică, operă, tango argentinian și pop-rock”, au transmis organizatorii.

Concertele transmise live pe Facebook

Pentru fiecare eveniment au fost puse în vânzare un număr de 135 de bilete, respectând normele de siguranță sanitară în vigoare. Pentru primele două evenimente din program, respectiv „Carnaval Simfonic” și Opera în Concert „Boema”, toate locurile au fost epuizate. Însă, concertele vor fi transmise live pe pagina de Facebook a Filarmonicii.

Organizatorii anunță că la toate evenimentele Carnavalului, masca este obligatorie, iar cele mai frumoase și inventive măşti vor fi premiate.

Evenimentul se va desfăşura cu prezenţa publicului, în limita a 30% din capacitatea sălii.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase