Home » Cultură » Ce orașe au intrat în competiția pentru titlul de Capitala Tineretului din România 2023

Ce orașe au intrat în competiția pentru titlul de Capitala Tineretului din România 2023

Ce orașe au intrat în competiția pentru titlul de Capitala Tineretului din România 2023
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 26.08.2021

Șase orașe sunt în competiția pentru titlul de Capitala Tineretului din România 2023: Craiova, Satu Mare, Târgu-Jiu, Târgu Neamț, Târgu Secuiesc și Vaslui.

Candidaturile înscrise de acestea urmează să fie evaluate de un juriu independent, din care fac parte reprezentanți ai sectorului public, ai celui privat și ai societății civile.

Inițiatorii programului vor anunța finaliștii competiției pentru Capitala Tineretului din România 2020-2021 în data de 30 august 2021 și vor publica Apelul pentru Runda II a competiției în aceeași zi.

Constanța, actuala Capitală a Tineretului din România

După această etapă, maxim 3 orașe vor trece în runda a doua de jurizare, potrivit Mediafax.

În 9 octombrie, la Constanța, actuala Capitală a Tineretului din România, în cadrul evenimentului Summitul Tinerilor, se va afla numele orașului care va purta titlul de Capitala Tineretului din România 2023.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase