Home » Cultură » Untold 2021. Câți oameni au participat la cele patru zile de festival

Untold 2021. Câți oameni au participat la cele patru zile de festival

Untold 2021. Câți oameni au participat la cele patru zile de festival
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 14.09.2021

Peste 265.000 de participanți au fost înregistrați în cele patru zile ale festivalului Untold, care s-a încheiat duminică la Cluj-Napoca.

Potrivit organizatorilor, în ultima noapte a ediției din 2021, peste 65.000 de oameni au participat la festival. Astfel, în total, în cele patru zile peste 265.000 s-au bucurat de ediția din 2021 a festivalului Untold.

Este vorba de fani veniți din peste 100 de țări ale lumii, care s-au bucurat de prezența celor mai mari artiști, DJ-i și trupe live.

Alok, care ocupă locul 5 în clasamentul celor mai buni 100 de DJ ai lumii, a fost unul dintre artiștii care a urcat pe mainstage-ul Untold în ultima noapte de festival. Brazilianul le-a mărturisit zecilor de mii de fani că este extrem de recunoscător pentru ceea ce a trăit pe Cluj Arena.

75% dintre fanii prezenți la Untold au fost vaccinați

„Este primul meu show live după o perioadă lungă de timp. Sunt extrem de entuziasmat pentru că am această ocazie de a fi alături de voi. Sunt DJ de peste 17 ani, dar în ultimii doi ani nu am putut ajunge la niciun eveniment. Iubesc România și-mi doresc să revin la Untold”, a declarat Alok.

Afrojack, care ocupă locul 7 în ierarhia celor mai buni 100 de DJ ai lumii, a lansat în premieră mondială pe Cluj-Arena noul său single intitulat „Anywhere”. A fost un dar oferit de DJ-ul și producătorul olandez fanilor care au așteptat revenirea lui pe scenă mai bine de doi ani, potrivit Mediafax.

Alături de acești artiști pe scena principală Untold au mai urcat cei doi membri ai proiectului Ofenbach, francezul Martin Solveig și DJ-ul olandez Quintino, care a închis festivalul pe mainstage. A patra zi a festivalului s-a încheiat cu o ceremonie emoționantă și cu un foc de artificii impresionant.

Organizatorii susțin că 75% dintre fanii prezenți la ediția din acest an au fost persoane vaccinate. „Media înregistrată la Untold a fost una impresionantă fiind aproape de trei ori mai mare față de media imunizării la nivel național. Acest lucru vine să confirme faptul că festivalul Untold din acest an a reprezentat cel mai sigur loc public din România, dar și faptul că festivalul a fost un stimulent bun pentru cei care se vaccinează”, au arătat organizatorii.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase