Home » Cultură » Noul album ABBA. Cele trei single-uri nu s-au vândut și nu au ajuns la radio

Noul album ABBA. Cele trei single-uri nu s-au vândut și nu au ajuns la radio

Noul album ABBA. Cele trei single-uri nu s-au vândut și nu au ajuns la radio
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 02.11.2021

Formația ABBA urmează să lanseze pe 5 noiembrie noul album, primul din 1982, dar publicul este mai puțin interesat, mai ales de noua muzică a celor de la ABBA. La fel ca în cazul altor formații din anii ’70, ’80 și chiar ’90, fanii vor doar să asculte hiturile.

ABBA a lansat trei single-uri din 2 septembrie. Cifrele de vânzări, conform Buzz Angle/Alpha Data sunt următoarele: „Just a Notion” – 3.000 de exemplare în total, majoritatea în streaming, doar 574 de descărcări plătite, „Don’t Shut me Down” – 37.000 de copii, 5.800 de descărcări, „I Still Have Faith in You” – 25.000 de copii, 4.300 de descărcări.

Posturile de radio au ignorat noile melodii ABBA

Numerele nu sunt de bun augur pentru „Voyage”, chiar dacă albumul se află în prezent pe locul 7 pe Amazon, pe baza vânzărilor în avans, potrivit Mediafax.

Albumul „Voyage” ar putea avea una sau două zile bune, iar apoi vânzările ar putea scădea rapid dacă nu există piese care să atragă atenția. Până acum, posturile de radio au ignorat noile melodii ABBA, care nu sunt la fel de atrăgătoare ca hiturile legendare ale formației, mai scrie publicația.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase