Home » Cultură » Uimitoarele profetii ale lui Mitar Tarabic

Uimitoarele profetii ale lui Mitar Tarabic

Publicat: 10.07.2009
Cei pasionati de profetii ar trebui sa-l lase din brate pe ultra-mega-faimosul si paracelebrul Nostradamus ale carui “profetii” mai mult incurca si provoaca confuzie decat explica si lumineaza. Ii invitam pe toti amatorii fenomenului (si nu numai) sa-si indrepte atentia asupra prezicerilor incredibil de exacte si detaliate facute de doi tarani sarbi, uitati de vremuri si de istorie undeva intr-un ungher umbros al Balcanilor. Cu siguranta nu veti regreta… Cu atat mai mult cu cat si cei mai sceptici vor cadea serios pe ganduri!

Profetii despre prezent de la fratii sarbi

Balcanii, din nou aceiasi Balcani greu incercati de istorie, ne surprind de aceasta data prin  profetii si profetiile care s-au revelat in aceste locuri. Nu trebuie decat sa ne reamintim de misticul croat Rudjer Boscovic, sau de Vanga Dimitrovna – sybilla oarba din Bulgaria, pentru a realiza dimensiunea si incarcatura spirituala a acestor pamanturi. Insa, cele mai fascinante si interesante dezvaluiri despre viitor le-au facut doi frati sarbi, Milos si Mitar Tarabic, care au trait in secolul XIX. Prorocirile lor sunt incredibil de exacte si usor de inteles pentru oricine.

Cel care a dat lumii cele mai exacte prevestiri legate de viitorul apropiat al omenirii si de schimbarea cursului istoriei a fost Mitar Tarabic, care a trait in Serbia de astazi intre 1829-1899. De retinut ca ambii frati s-au nascut saraci si au ramas analfabeti pe intreaga durata a vietii lor. Mitar s-a nascut si a trait toata viata in satul Kremna, loc unde a avut toate viziunile sale pofetice. A fost un om extrem de religios si devotat credintei ortodoxe, avandu-l ca nas si duhovnic pe preotul Zaharja Zaharic (1836-1918). Preotul Zaharic a fost cel caruia Mitar i s-a destainuit cu privire la viziunile care-i tulburau linistea si existenta sa simpla, de taran. Tot preotul Zaharic a fost cel care a notat marturisirile profetice pe un caiet care a fost partial distrus in urma unui incendiu provocat in anul 1943 de armata bulgara invadatoare.

Singura fotografie cunoscuta a lui Mitar Tarabic (impreuna cu preotul Zaharic, dreapta)

Astazi, textul original se afla la Belgrad, in posesia lui Dejan Makencovic, stranepotului preotului Zaharic. Cele mai cunoscute profetii ale lui Tarabic pe plan local, vizeaza o serie de evenimente politice care au zguduit Serbia secolului XIX. Fara a intra prea mult in detalii, Trabic a prezis asasinarea familiei regale sarbe Obrenovic, drama care s-a intamplat in realitate in anul 1903, cand regele Alexandar Obrenovic si regina Draga au fost ucisi de catre propriile garzi.

Viziunile taranului sarb nu s-au limitat la viitorul Serbiei, ci au vizat multe evenimente internationale precum ambele razboaie mondiale, viitorul omenirii dupa razboaie, aparitia televizorului si a calculatorului, decaderea spirituala din zilele noastre, poluarea, calatoriile in spatiu si pe Luna, dependenta oamenilor de computere, telefoane mobile si masini, distrugerea Naturii, Noua Ordine Mondiala si multe altele. Retineti, Mitar Tarabic a decedat in anul 1899! Dar prezicerile sale sunt mai mult decat revelatoare…

Profetii cu privire la primul Razboi Mondial

“Dupa uciderea miseleasca a regelui si reginei din casa Obrenovic, va veni la putere printul Karageorgevic. Va starni pentru inceput razboi cu turcul. Patru tari crestine vor ataca Turcia, granita noastra (a Serbiei), va fi la raul Lim. Atunci vom incepe recucerirea dragului nostru Kosovo.”

FAPTE ISTORICE:

  • In 1903, Alexandar (foto sus) si Draga Obrenovic, sunt asasinati de garzile regale, iar printul Petar Karageorgievic devine noul rege al sarbilor.

  • In 1912, izbucneste razboiul dintre Serbia ajutata de Bulgaria, Grecia si Muntenegru (cele trei state crestine) si Turcia…

“Imediat dupa razboiul nostru impotriva paganilor, o alte grozavie se va starni. Va izbucni un Mare Razboi in care un rau de sange se va varsa. O mare armata va trece un rau si va ataca Serbia de trei ori; dusmanii vor distruge totul in calea lor. Vor intra adanc in tara noastra, timpuri grele vor veni peste sarbi. Armata noastra va fi aproape pierduta, cand deodata un mare razboinic sarb va veni calare pe un cal negru si va lua comanda strigand:
– Spre victorie vitejii mei, Inainte frati sarbi!
Armata sarba se va trezi la viata si va goni uriasa armata dusmana dincolo de raul dupa care a venit. Apoi o armie si mai mare va veni din nord si va stapani asupra noastra. Tara ne va fi pustiita, vor muri multi oameni de foamete si molime. Timp de 3 ani, Serbia va trai in intuneric. Tot acest timp, armata noastra va sta intr-un loc inconjurat de mare. Cand ranile li se vor vindeca, vor veni in corabii sa elibereze Serbia si toate tinuturile unde traiesc fratii nostri.”

FAPTE ISTORICE:

  • In 1914, Imperiul Austro-Ungar va ataca Serbia dupa ce nationalistul sarb Gavrilo Princip il va ucide la Sarajevo pe mostenitorul tronului austro-ungar (foto de arhiva, jos). Conflictul regional va duce la declansarea primului Razboi Mondial. La inceput, Austria va cuceri usor nordul si centrul Serbiei. Comanda fortelor sarbe va fi luata insa de generalul Alexandar Mishic, care va veni la cartierul general din Belgrad calare pe un armasar negru.

  • Sub comanda sa, fortele sarbe alunga armata austriaca dincolo de raul Drina. Imediat armatele germane ataca in forta si ocupa Serbia timp de trei ani, perioada in care multi sarbi mor de boli si foamente. Fortele sarbe sunt nevoite sa se retraga prin Albania spre insula greceasca Kerkira. Acolo se regrupeaza si navigheaza spre Salonic unde formeza un nou front alaturi de armatele aliate. Dupa lupte grele, Serbia este din nou libera.

“Iti voi mai spune ceva, Parinte, armata invadatoare va ocupa satul nostru Kremna chiar in ziua aniversara a botezului tau. Nemtii vor sta trei ani si vor pleca exact in ziua in care au venit, de ziua Sfantului Luca. Dar tu nu vei mai trai sa prinzi sfarsitul razboiului, Parinte. Cele doua razboaie iti vor rapi doi copii, unul inainte de moartea ta, iar celalalt dupa ce vei pleca…”

FAPTE ISTORICE:

  • Armata germana a intrat in Kremna in ziua Sfantului Luca, satul fiind eliberat de sarbi peste trei ani, tot de ziua Sfantului Luca. Preotul Zaharija Zaharic a decedat in anul 1918, unul dintre fii sai murind inaintea sa, iar celalat dupa, exact cum profetise Tarabic.

Profetii despre cel de-al doilea Razboi Mondial

“Asculta-ma bine, nasul meu bun. Dupa primul mare razboi, Austria va disparea, iar Serbia  va fi mare cat un regat din vechime. Vom trai alaturi de fratii nostri din nord. Pentru cativa ani, vom trai in pace, dragoste si belsug. Dar nu va dura mult, o ura veninoasa va izbucni intre popoarele noastre. Sangele va fi varsat, va fi groaznic. Nu stiu de ce sau cum, dar cred ca din cauza acestei uri.”

FAPTE ISTORICE:

  • 1918, imperiul Austro-Ungar se dizolva, iar regatul Iugoslaviei apare pe scena istoriei. Noul stat este zguduit constant de probleme economice, sociale si politice, cauzate de conflictele dintre numeroasele partide politice nationaliste.

  • 1928, in timpul unor dezbateri politice incinse, un parlamentar, membru al Partidului Radical Sarb, scoate un pistol si ucide 3 deputati croati, ranind alti 3. Imediat dupa incident, este stabilita o dictatura militara.

“Apoi, cel care sta pe tronul tarii noastre va fi ucis lasand in urma o vaduva si orfani. O ruda a sa va urca pe tron si va incerca sa conduca cu dreptate avand in grija copiii regelui ucis. Dar oamenii nu-l vor iubi si-l vor acuza de multe nedreptati. Va sfarsi detronat si inchis de propria armata. Viata sa va fi salvata de regii Angliei. Pe tronul nostru va domni pentru cateva zile fiul celui detronat. Va fi dus de soldatii sai peste mari deoarece regatul nostru va fi invadat de o forta a raului, o armata straina care va cuceri toata Europa si o va obliga sa se inchine crucii lor incarligate anti-crestina.”

FAPTE ISTORICE:

  • 1934, in timpul unei vizite la Marseilles, Regele Alexandar Karageorgievic este ucis de un nationalist croat. Varul sau, Printul Pavle Karageorgievic, va deveni rege provizoriu deoarece fiul regelui ucis, Petar, era inca un copil. Datorita nepopularitatii sale, Pavle este arestat de propria armata si exilat fortat in Anglia. Tanarul print Petar, devine rege, dar la scurt timp pleaca din tara, Serbia fiind invadata de armatele lui Hitler.

  • 1941, Iugoslavia este ocupata total de armatele naziste. Semnul omniprezent al zvasticii lui Hitler troneaza aproape peste tot in Europa.

“La inceput Rusia nu va voi razboi, dar cand va fi atacata de fortele raului, va raspunde feroce. Pe  tronul Rusiei este un tar rosu. Vor aparea oameni cu stele in crestet, care vor conduce Uzice si regiunea noastra pentru fix 73 de zile. Cand vor veni dusmanii lor, vor fugi peste raul Drina. Vor fi vremuri de foamete, cand Raul va domni. Sarbii se vor lupta intre ei, macelarindu-se. Dusmanul invadator se va uita la ura dintre sarbi si va rade de noi. Apoi, printre ai nostri va apare un om cu ochi albastri calare pe un cal alb. O stea rosie straluceste asupra crestetului sau. Dusmanii cei rai il vor vana prin toata tara, prin rauri si paduri, peste mare, dar fara sa-l prinda. Omul cu ochi albastri va strange o armata mare si va elibera Belgradul intrand calare pe calul alb. El va izgoni dusmanii din tara, iar Iugoslavia va fi ca niciodata de mare. Rusia va face o alianta cu celalat mare regat de peste ocean, si impreuna vor arde crucea incarligata, eliberand popoarele Europei.”

FAPTE ISTORICE:

  • 1941, dupa ce a fost atacata de armatele naziste, Uniunea Sovietica intra in razboi. Rusii sunt condusi de “tarul rosu ”, Iosif Visarionovici Stalin (foto, sus). In Iugoslavia, partidul comunist condus de Josip Broz Tito, incepe lupta de rezistenta impotriva Germaniei si Italiei, precum si impotriva nationalistilor sarbi si croati care se macelareau unii pe altii. Simbolul partizanilor lui Tito era o stea rosie pe care o purtau mandri in dreptul inimii. Tito avea ochi albastri si, in momentul eliberarii Belgradului, a intrat in capitala sarbilor calare pe un cal alb. Primul teritoriu eliberat de partizanii lui Tito este orasul Uzice, dupa o lupta de 73 zile. Razboiul de gherile intre parizanii sarbi si soldatii Reich-ului a durat 4 ani de zile, timp in care Tito (foto, jos) a fost vanat prin paduri, rauri si  pe mare.

  • 1945, Iugoslavia este complet eliberata, iar Tito intra in Belgrad calare pe un armasar alb. El se instaleaza in Palatul Regal Sarb. Germania nazista este zdrobita.

“Omul cu ochi albastri si cu stea rosie deasupra capului, va rupe lunga relatie de dragoste intre noi si fratii nostri ortodocsi, rusii. El nu le va fi recunoscator faptului ca ei l-au ajutat sa stea pe tronul nostru. O dusmanie mare va izbucni intre noi si rusi. Vor fi ceva varsari de sange la noi in tara. Dar ranile se vor vindeca repede si noi vom fi din nou frati cu rusii, dar nu vom mai fi frati sinceri, ci doar de forma. Pretinzand binele celuilalt, nu vom intelege de ce ne-am inselat si mintit reciproc.“

FAPTE ISTORICE:

  • 1948, Tito nu vrea ca Iugoslavia sa devina unul dintre statele marioneta ale Uniunii Sovietice. El rupe brusc legaturile politice cu Stalin, omul care l-a format politic in anii 1920 si l-a trimis inapoi in Iugoslavia sa organizeze un partid comunist. Tito isi epureza violent partidul de membrii care se opuneau deciziei sale, multi fiind executati in cadrul acestui proces politic.

  • 1954, in anul imediat urmator mortii lui Stalin, relatiile politice si economice dintre Iugoslavia si U.R.S.S. sunt restabilite, fara sa mai fie “sincere ca odinioara”.

Profetii cu privire la perioada de dupa cel de-al doilea Razboi Mondial

“Dupa Marele Razboi, pacea va domni in lume. Multe tari noi vor aparea, cu oameni negri, albi, rosii si galbeni. Va fi formata o curte internationala care nu le va permite tarilor sa se lupte intre ele. Acesta curte va fi deasupra tuturor regilor. Cand se va starni un razboi, curtea va judeca, incercand sa transforme ura si macelarirea in dragoste si pace. Norocosii care vor trai sa vada acele timpuri vor fi fericiti. Vor exista cateva razboaie in jurul regatului lui Israel, dar mai devreme sau mai tarziu, va fi pace si acolo. In aceste razboaie, fratii se vor lupta intre ei, vor face pace, dar se vor uri pe ascuns. Toate razboaiele mici vor fi starnite de imparatiile mari, din ura si rautate…

Regatul sarb va fi puternic, iubit si respectat de toti. Sarbii vor munci in toata Europa, iar lumea va fi multumita de ei. Oamenii vor manca paine alba, facuta din faina alba si bogata. Toata lumea va calari carute de fier, fara boi sau cai. Oamenii vor calatori in ceruri. In Uzice vor fi multe fabrici, iar sarbii vor lasa munca campului pentru a veni sa lucreze in aceste fabrici. La incepul le va placea mult, dar isi vor aduce aminte de pamanturile lor si se vor intoarce acolo.

Serbia o va duce cel mai bine, atata timp cat va fi la putere omul cu ochi albastri calare pe cal alb, cel care va aduce in Serbia, un fel de noua religie. El va urca pe tronul nostru si va trai o viata lunga pana aproape de 100 ani. Lui ii va placea mult vanatoarea si, intr-o zi, va cadea jos de pe cal si isi va pierde un picior. De la acea rana va muri, nu de batranete.”

Tito in timpul unei vanatori

FAPTE ISTORICE:

  • In mod simplu, dar deosebit de precis, viziunile lui Tarabic descriu viata din Iugoslavia de dupa 1945. Tito a venit in Serbia din Croatia, impreuna cu o noua religie – comunismul. Tito a suferit de diabet, iar in timpul unei vanatori a cazut de pe cal, s-a accidentat grav, iar medicii au fost nevoiti sa-i amputeze piciorul. Din acel moment, sarbii nu au contenit sa afirme ingrijorati ca “Iugoslavia este cu un picior in groapa.” Tito a murit la 87 de ani.

"Parintele meu drag, cand dupa cel de-al doilea Mare Razboi, lumea va incepe sa traiasca in pace si belsug, dar toate acestea vor fi doar o mare si amara amagire, pentru ca multi il vor uita pe Dumnezeu si vor preamari doar omeneasca lor desteptaciune desarta… Si stii bine, parinte, ce este desteptaciunea omeneasca fata de Dumenzeu? Nici macar o singura picatura in ocean…

Oamenii vor plasmui o cutie, un fel de masinarie cu imagini miscatoare, insa ei nu vor fi in stare sa vorbeasca cu mine care voi fi mort pe atunci, chiar daca aceste masinarie cu poze va fi mai aproape de cealalta lume. Cu asa masinarie, omul va putea sa vada tot ce se intampla oriunde in lume.

Oamenii vor gauri pamantul in adancuri ca sa scoata aur negru, care le va da lumina, iuteala si putere, iar pamantul va plange ca a fost secatuit. Cu toate acestea adevarata putere se va afla pretutindeni in jurul oamenilor. « Vino sa ma iei! Nu vezi ca ma aflu aici in jurul tau?» va striga puterea, dar oamenii nu o vor auzi. Numai dupa multe veri, oamenii isi vor aminti de marea putere, si atunci isi vor da seama ce prosti au fost sa sape mine in pamant. Acesta putere se afla si inlauntrul oamenilor, dar va trece multa vreme pana cand ei o vor descoperi si o vor folosi."

FAPTE ISTORICE:

  • Tarabic profeteste Planul Marshall, materialismul si ateismul secolului XX, aparitia televizorului si a calculatorului, criza petrolului si ecosolutiile de energie alternativa – turbinele eoliene si panourile solare.

Profetii uluitoare despre viitorul omenirii

"Atunci oamenii vor fi in stare se traiasca mult fara sa se cunoasca pre sine. Vor fi multi oameni invatati care vor crede ca toate cartile lor le vor da voie sa stie si sa faca totul. Astia va fi un mare obstacol pentru adevarata cunoastere. Cand oamenii vor ajunge la adevarata cunoastere, isi vor da seama in ce minciuna i-au dus asa-zisii lor invatati, iar cand se va intampla asta, oamenii vor fi tristi ca nu si-au dat seama mai devreme, deoarece cunoasterea este atat de simpla…

Sufletele oamenilor nu vor fi posedate de Satana, ci de ceva mult mai rau. Ei vor crede ca vedeniile si minciunile lor sunt adevarul adevarat. In capetele lor nu va mai fi loc pentru adevar. Oamenii vor incepe sa urasca aerul curat si frumusetea Dumnezeiasca a naturii si se vor ascunde in orase urate cu aer otravitor. Nimeni nu-i va forta sa aleaga asta, ci o vor face din proprie vointa.

Va fi imposibil sa-i deosebesti pe barbati de femei. Toti se vor imbraca la fel, femeile vor avea pantaloni preecum barbatii. Acesta nenorocire va veni din alte tari si va sta mult la noi. Un mire isi va lua mireasa fara sa fie sigur ca e femeie din nastere. Se vor naste din ce in ce mai multi copii care nu vor sti cine le sunt tatii.

Intreaga lume va fi potopita de o boala nemaivazuta si nimeni nu va fi instare sa-i gaseasca leacul. Toti doctorii vor striga ca ei stiu, ca sunt destepti si invatati, dar nu vor fi in stare de nimic. Adevaratul leac il vor gasi cu ajutorul lui Dumnezeu, inlauntrul lor si peste tot in jurul lor…

Oamenii vor calatori in alte lumi, dar vor gasi acolo doar deserturi fara de viata, si vor gandi in trufia lor ca ei cunosc mai multe decat Domnul insusi. Oamenii vor calatori in jurul stelelor si Lunii, dar nu vor gasi viata la fel de frumoasa ca cea de aici. Vor gasi alte feluri de viata, dar ei nu vor fi in stare se le inteleaga.

Cu cat oamenii vor cunoaste mai multe, cu atat va fi mai putina dragoste intre ei. Ura dintre ei va fi atat de mare incat le va pasa mai mult de micile lor masinarii, decat de rudele si prietenii lor iubiti. Omenilor vor avea mai multa incredere in micile lor masinarii care le vor fura libertatea, decat in fratii si vecinii cu care se inconjoara.

Cei care vor citi si invata carti cu numere, se vor crede mai invatati si mai intelepti decat restul oamenilor. Acesti asa-zisi oameni intelepti isi vor lasa vietile conduse de calcule si socoteli, si vor trai doar dupa cum le spun numerele. Printre invatatii acestia vor fi deopotriva oameni buni si oameni rai. Acesti invatati rai vor face lucruri rele si groaznice, vor otravi aerul si apa si vor imprastia mizerii peste mari, rauri si pamanturi, iar multi oameni nevinovati vor muri de felurite boli necunoscute. Oamenii buni si intelepti vor vedea ca munca si eforturile lor nu valoreaza un singur ban si vor privi neputinciosi la distrugerea lumii. In loc sa caute intelepciunea in masini, numere si socoteli, oamenii buni se vor indrepta spre rugaciune si meditatie.

Cand cei multi se vor apuca sa mediteze, vor fi mai aproape de intelepciunea lui Dumnezeu, dar va fi prea tarziu, pentru ca cei rai vor otravi lumea, iar oamenii vor pieri pe capete. Atunci, oamenii vor fugi cu miile din orase inapoi la tara. Vor cauta muntii cu trei cruci, si acolo inlauntrul lor, vor putea, in sfarsit, sa bea apa si sa respire aer curat. Cei care se vor salva pe ei si pe familiile lor, vor avea de suferit, deoarece o mare foamete va apare. Va fi mancare si bautura cu nemiluita in orase, dar va fi toata otravita. Multi o vor manca, fiindca foamea le va lua mintile, dar vor muri pe loc.

Cei care vor posti pana la sfarsit vor scapa cu viata, deoarece Domnul se va uita dupa ei si ei vor fi aproape de Domnul. (Posibil ca muntii cu trei cruci sa fie in egala masura adaposturi antiatomice, pe usa adaposturilor de acest fel este zugravit un semn asemanator a trei cruci, la fel de bine pot fi niste munti deasupra carora va apare semnul celor trei cruci). Numai o singura tara, aflata la capatul Pamantului si inconjurata de mare si la fel de intinsa ca Europa, va trai in pace si fara de necazuri. Cei care vor fugi si se vor ascunde in muntii cu trei cruci, se vor afla la adapost si vor scapa cu viata, care mai apoi, va fi plina de fericire, bunastare si dragoste, pentru ca nu vor mai fi nicicand razboaie."

CITESTE SI:

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase