Home » D:News » Atac la ciocolata din frigider

Atac la ciocolata din frigider

Atac la ciocolata din frigider
Publicat: 30.06.2009
Spre surpriza proprietarilor unei case de vacanta din localitatea San Bernardino County, un urs le-a patruns in casa in cautare de hrana. Pe langa distrugea mobilierului, animalul flamand s-a indreptat spre frigider unde a devorat toata ciocolata gasita inauntru.

Conform raportului de politie intocmit  de seriful Tom Alsky, un cuplu din San Antonio Heights a revenit in resedinta de vacanta la sfarsitul sapatamanii pentru a da peste ursul care statea linisit in bucatarie asezat confortabil in fata frigiderului. Speriati, oamenii au sunat imediat la politie, ursul fiind in cele din urma gonit de catre ajutoarele de serif sosite in cel mai
scurt timp. In mod surprinzator, ursul a evitat celelalte alimente din frigider concentrandu-si atentia asupra unei cutii mari plina cu ciocolata pe care a devorat-o in intregime. Amuzat, seriful Alsky a mai descoperit ca pe langa ciocolata consumata, ursul a incercat fara succes sa desfaca o sticla de sampanie, pe care se observau urmele dintilor ursului.

Sursa : KTLANews

CITESTE SI :

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase