Home » D-Guest » De ce este bine sa apelati la pariuri online?

De ce este bine sa apelati la pariuri online?

De ce este bine sa apelati la pariuri online?
Publicat: 26.05.2021

Românii se împart în 2 categorii când vine vorba de pariuri sportive. Unii preferă casele de pariuri stradale pentru că acolo se întâlnesc cu prietenii, vorbesc despre ce meciuri să pună pe biletul multiplul, își încearcă norocul la sloturi sau joacă la curse virtuale de cai. Alții preferă să joace la pariuri online și urmăresc cote pariuri euro 2020 de la Betfair, sunt pregătiți pentru acest Turneu final așteptat de toată lumea fotbalistică. Este mult mai comod să jucați online pe echipa favorită și să puteți paria de oriunde.

5 motive pentru care este mai bine apelați la pariuri online

Economisiți timp

Folosind o casă de pariuri online câștigați timpul pierdut în trafic sau la cozi pentru a înregistra un bilet, mai ales dacă e weekend sau se desfășoară un eveniment important fotbalistic cum ar fi Campionatul European de fotbal.

Nu este mai bine să vă alegeți câteva ponturi euro 2020 și să pariați de acasă, de pe mobil sau laptop? Toate datele statistice, dar și cotele sunt la un click distanță.

Puteți să urmăriți meciuri live ale meciurilor disputate

Nimic nu se compară cu adrenalina vizionarii unui meci de fotbal, mai ales dacă ați pariat pe el. În acest mod puteți să pariați și live și în acest fel să vă măriți șansele de câștig. Un parior care a jucat mai multe meciuri pe bilet verifică des flashscore sau alt site de live score, în timp ce pariurile live oferă avantaje precum cash out.

Aveți parte de bonusuri și alte promoții dacă pariați online

Toate casele de pariuri online din România oferă bonus la prima depunere sau alte promoții pentru meciurile din Champions League, pentru meciurile importante cum ar fi Real Madrid-Barcelona sau Inter-Juventus, pentru meciurile de la Campionatele Europene de fotbal sau de la Mondiale. Unele agenții online oferă bonus 100% din prima depunere cu un rulaj acceptabil pe cote de minim 1.60, iar cu acest tip de promoție puteți să încercați diferite strategii pe termen lung sau scurt. Casele de pariuri online oferă cote pentru sporturi care nu sunt în oferta agențiilor stradale cum ar fi: box, MMA, curse de cai din Anglia, șah, volei pe plajă și multe altele.

Puteți folosi aplicația mobilă

Găsiți variante atât pentru android cât si pentru iOS, unele case de pariuri oferind chiar oferte și promoții exclusiv pariurilor de pe mobil.

Alte avantaje ale aplicației sunt că se încarcă mai rapid comparativ cu varianta de website optimizată pentru dispozitive mobile și puteți seta alerte de tip push care să vă notifice despre evenimente și promoții.

Aveți acces la informații complete

Dacă vreți să pariați pe un meci de fotbal, ar fi bine să studiați loturile celor 2 echipe, ce jucători sunt accidentați, dacă se joacă pe un teren neutru sau pe sintetic în România, dacă e un meci de Cupă sau nu, dacă antrenorii au făcut schimbări radicale în echipele de start. Toate aceste informații le poți afla rapid dacă pariați online.

Pariați responsabil, la agenții licențiate si doar dacă aveți peste 18 ani!

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase
Iți recomandăm