Home » D-Guest » Holul de intrarea al unei locuinţe, cea mai importantă încăpere

Holul de intrarea al unei locuinţe, cea mai importantă încăpere

Holul de intrarea al unei locuinţe, cea mai importantă încăpere
Credit foto: Africa Studio / Shutterstock.com
Publicat: 29.06.2021

Intrarea oricărei locuinţe reprezintă trecerea dintr-un mediu nefamiliar, ostil, într-unul bine cunoscut unde, majoritatea persoanelor, se pot simții în siguranță.

De aceea, chiar dacă în această parte a casei vă petreceţi cel mai puţin timp, această parte a casei este una dintre cele mai importante deoarece trebuie să vă facă să vă simţiţi bine când îi păşiţi graniţele, având scopul de a vă ajuta să vă lăsaţi toate grijile şi problemele la uşă. Din acest motiv, holul de la intrare trebuie să fie plăcut la privire şi să vă încarce cu energie pozitivă, iar dacă credeţi că holul dumneavoastră nu are acelaşi efect asupra dumneavoastră precum avea înainte, atunci aceasta este scuza perfectă pentru a începe un proiect de remobilare.

Câteva accesorii pentru holul dumneavoastră

Un bun hol pentru intrarea locuinţei dumneavoastră trebuie să aibă două componente funcţionale importante. Un spaţiu pentru a vă descălţa cu uşurinţă, şi un spaţiu de depozitare a hainelor şi obiectelor personale. Problema spaţiului pentru descălţare poate fi rezolvată cu uşurinţă prin plasarea unui taburet cât mai aproape de uşă, pentru a nu murdări casa cu pantofii de afară. Pentru spaţiul amenajat hainelor, nişte cuiere pentru jachetele dumneavoastră va rezolva problema cu succes. Pentru pantofi şi obiectele personale, puteţi utiliza un o bibliotecă cu diferite rafturi pentru a stoca încălţămintea, portofelul şi cheile, precum şi alte accesorii pe care vi le doriţi.

Cum să amenajaţi un hol pentru intrarea casei dumneavoastră.

Cea mai importantă calitate a holului, pe care trebuie să o menţineţi cu orice preţ, este spaţiul deschis al acestuia. Drumul dinspre interiorul casei, spre usa trebuie să fie unul drept, fără obstacole. De aceea, toată mobila plasată în acest hol ar fi bine să fie lipită de pereţi, pentru a vă oferii spaţiul necesar de mişcare. Deoarece această parte a casei dumneavoastră este mai mult un spaţiu laminat, în care nu vă petreceţi prea mult timp, nu este necesar să îl încărcaţi cu prea multe obiecte, de cele mai multe ori un ceas şi nişte covoraşe de intrare îşi vor face treaba.

Dacă vă simţiţi mohorât, şi casa dumneavoastră nu va mai oferă energia pe care o oferea acum mult timp, atunci acesta este semnalul de a începe un proiect de reamenajare interioară. Pentru acest lucru, veţi avea nevoie de articole de mobilier la un preţ accesibil buzunarului dumneavoastră, iar acest lucru nu a fost mai uşor niciodată. Toată mobila pe care o căutați este la doar un click distanţă de uşa dumneavoastră.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase
Iți recomandăm