Home » D-Guest » Marius Tucă Show începe joi, 24 martie, de la ora 18.00, live pe gandul.ro cu o nouă ediție special

Marius Tucă Show începe joi, 24 martie, de la ora 18.00, live pe gandul.ro cu o nouă ediție special

Marius Tucă Show începe joi, 24 martie, de la ora 18.00, live pe gandul.ro cu o nouă ediție special
Află totul despre războiul din Ucraina doar la Marius Tucă Show
Publicat: 23.03.2022

Gen. (R) Silviu Predoiu face o radiografie a celor 29 de zile de când întreaga planetă și-a resetat prioritățile și și-a regândit strategiile.

De cine se teme Vladimir Putin și cine va pune, într-un final, frână ambițiilor și obsesiilor pentru putere ale țarului rus? Este războiul cognitiv, substitut pentru războiul tradițional, cel care ne acaparează înaintea oricărei invazii armate?

Cât de mult și-au spus cuvântul în ecuația războiului profesionalismul serviciilor de spionaj, dar și coerența diplomației pentru (re)asigurarea stabilității și păcii?

Află totul despre războiul din Ucraina doar la Marius Tucă Show pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Tineți aproape!

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase
Iți recomandăm