Home » D-Guest » Marius Tucă Show începe marți, 29 martie, de la ora 18.00, live pe gandul.ro cu o nouă ediție specială

Marius Tucă Show începe marți, 29 martie, de la ora 18.00, live pe gandul.ro cu o nouă ediție specială

Publicat: 28.03.2022
Marius Tucă Show începe marți, 29 martie, de la ora 18.00, live pe gandul.ro cu o nouă ediție specială
A existat sau nu o înțelegere între SUA și Mihail Gorbaciov ca NATO să nu se extindă în Est?

Ioan Mircea Pașcu, fost ministru al Apărării între 2000-2004, face o analiză completă și complexă a războiului ruso-ucrainean. Strategii. Diplomație. Negocieri. O nouă ordine mondială. Pierderi umane și economii în derivă.

Analizând ceea ce s-a întâmplat până acum, care este scopul final al războiul declanșat de Putin? Ce a sperat președintele rus că va obține și ce a obținut, de fapt, după invazia asupra Ucrainei?

A existat sau nu o înțelegere între SUA și Mihail Gorbaciov ca NATO să nu se extindă în Est? A pierdut Rusia războiul pentru “sufletul și mintea”opiniei publice internaționale? Cât de (ne)adevărată este teoria lansată în spațiul public: după Ucraina vor urma Moldova și România?

Află totul despre războiul din Ucraina doar la Marius Tucă Show pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă – https://www.facebook.com/mariustuca.ro – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Tineți aproape!”

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase
Iți recomandăm