Home » D-Guest » Marius Tucă Show începe joi, 31 martie, de la ora 18.00, live pe gandul.ro cu o nouă ediție specială

Marius Tucă Show începe joi, 31 martie, de la ora 18.00, live pe gandul.ro cu o nouă ediție specială

Publicat: 30.03.2022
Marius Tucă Show începe joi, 31 martie, de la ora 18.00, live pe gandul.ro cu o nouă ediție specială
Află totul despre războiul din Ucraina doar la Marius Tucă Show

Mai bine de o lună de război. Declarații tensionate, decizii controversate, negocieri fără rezultat și un preț mult prea mare pentru ucraineni.

Ion Cristoiu trage linie în ecuația războiului și pune în oglindă războiul nemilos al armelor vs. războiul mediatic, ținut pe linie telenovelistică, într-o perfectă antiteză eroi-antieroi. Se va încheia războiul ruso-ucrainean cu o pace sau va rămâne, așijderea altora, un conflict înghețat, gata oricând să se reaprindă?

Ion Cristoiu ne va devoala pe ce se baza când scria, în 1991, eseul “Al treilea război mondial a fost câștigat de americani.” Rămân, în plin război în Ucraina, 31 de ani mai târziu, valabile aceste adevăruri istorice?

Află totul despre războiul din Ucraina doar la Marius Tucă Show pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă – https://www.facebook.com/mariustuca.ro – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Tineți aproape!”

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase
Iți recomandăm