Home » D-Guest » Boostation Cloud Gaming a ajuns în România, staţie de joc mini de la Boosteroid

Boostation Cloud Gaming a ajuns în România, staţie de joc mini de la Boosteroid

Boostation Cloud Gaming a ajuns în România, staţie de joc mini de la Boosteroid
Publicat: 07.06.2022

Staţia de jocuri miniaturală a celor de la Boosteroid este de astăzi disponibilă pentru toate abonamentele noi de 12 luni.

Boostation Cloud Gaming, cel mai mare competitor al Sony Playstation, a intrat in Romania. Statia de jocuri miniaturala a celor de la Boosteroid este astazi disponibila pentru toate abonamentele noi de 12 luni. Acestea pot fi achizitionate la pretul de 89,99 euro de pe siteul boosteroid.com iar Boostation Game Stick va va fi livrat direct la adresa dumneavoastra in cateva zile.

Acesta se poate conecta la orice televizor sau monitor cu interfata HDMI si poate accepta orice gamepad sau controller cu conectivitate Bluetooth disponibil pe piata.

Totodata Boostation are preinstalate cele mai populare aplicatii precum Netflix, Youtube ceea ce va transforma orice televizor intr un SmartTV de ultima generatie.

Fiind extrem de mic si de puternic Boostation poate fi luat in vacante, la birou sau in vizita iar copiii pot beneficia oriunde de cele mai performante jocuri Fortnite , FIFA, GTA etc.

O conexiune wireless la internet este necesara pentru a asigura conectivitatea cu ceilalti jucatori, cu serverele companiilor producatoare de jocuri dar si pentru a va putea bucura de toate capabilitatile Boostation.Intrati acum pe Boosteroid.com si cautati super oferta Boostation Cloud Gaming.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase
Iți recomandăm