Home » Descopera in Romania » Cele mai frumoase grădini botanice din România

Cele mai frumoase grădini botanice din România

Cele mai frumoase grădini botanice din România
Publicat: 25.06.2015
Nu trebuie să fii un împătimit al plantelor, nici măcar botanist de profesie ca să apreciezi frumuseţea unei grădini botanice. Dacă îţi doreşti o simplă plimbare sau vrei sa vezi cum arată în realitate tot felul de specii de plante rare, o vizită la Grădina Botanică se poate transforma într-o experienţă de neuitat. Şi, în România, există multe astfel de locuri speciale!

Mai nou, Grădina Botanică nu mai este doar locul unde vezi plante de tot felul sau doar excursia obligatorie pe care toţi am experimentat-o la grădiniţă sau în şcoala generală. S-a transformat într-o destinaţie aparte pentru cei care vor plimbări romantice, pentru cei ce vor să-şi facă selfie-uri speciale şi chiar şi pentru prezentările de modă. Sau, chiar, şi pentru tinerii căsătoriţi care vor să imortalizeze ziua în care îşi unesc oficial destinele.

Indiferent de motivaţie, alege o plimbare în Grădina Botanică, mai ales că ai destule opţiuni.

Intră în galeria foto ca să vezi unde găseşti cele mai spectaculoase locuri de acest gen din România!

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase