Home » Descopera in Romania » Celebrul site Tripadvisor, două premii importante pentru un muzeu din România

Celebrul site Tripadvisor, două premii importante pentru un muzeu din România

Celebrul site Tripadvisor, două premii importante pentru un muzeu din România
Publicat: 21.09.2015

Intrarea Muzeului Naţional Brukenthal în topul Travelers’ Choice este dublată de selectarea în top 3 al celor mai bine cotate muzee din România, fapt care vine să reconfirme succesul la public al instituţiei sibiene. Aceste două distincţii sunt acordate Muzeului la mai puţin de un an de la decernarea „Certificatului de Excelenţă Tripadvisor”.

În selectarea destinaţiilor culturale-turistice de top, Tripadvisor foloseşte un algoritm care ia în calcul calitatea, cantitatea şi actualitatea recenziilor, precum şi clasarea în indexul de popularitate de pe website. Pe tripadvisor.com, Muzeul Naţional Brukenthal a primit recenzii de la 140 călători, 69 dintre ei oferind calificativul „Excelent”, iar 45 — „Foarte bine”.

În comentarii recente postate pe website, vizitatorii apreciază Muzeul Naţional Brukenthal astfel: ‘Brukenthal este indiscutabil unul dintre cele mai bune muzee de artă din România.

Am venit aici pentru expoziţia Dürer după Dürer şi ne-am bucurat să vizităm şi colecţia de artă europeană. ‘ — scrie un vizitator din SUA, pe tripadvisor.com. O altă vizitatoare a consemnat: ‘Una dintre cele mai bune experienţe culturale româneşti. Muzeul e pe lista obiectivelor ce trebuie vizitate.’ — consideră Crina D.

TripAdvisor este cel mai mare site de călătorii din lume cu peste 340 milioane de vizitatori unici pe lună, mai mult de 225 milioane de recenzii care acoperă 4,9 milioane destinaţii turistice, restaurante şi spaţii de cazare.

Sursa: Agerpres

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase