Home » Descopera in Romania » Primul hotel plutitor din România este gata de deschidere, pe Clisura Dunării ca în Maldive

Primul hotel plutitor din România este gata de deschidere, pe Clisura Dunării ca în Maldive

Descopera 07.14.2016
Primul hotel plutitor din România este gata de deschidere, pe Clisura Dunării ca în Maldive
Hotelul va include 15 căsuţe plutitoare.

Turiştii care doresc să se cazeze în cel mai exotic hotel din România mai au de aşteptat doar două săpătmâni. Bungalourile suspendate deasupra Dunării, la Berzasca, în judeţul Caraş-Severin, sunt realizate cu ajutorul unei finanţări de la Uniunea Europeană.

Hotelul plutitor, construit pe modelul celor de la tropice, de pe insulele Bora Bora, Galapagos, Maldive sau Filipine, este construit pe Dunăre, la 30 de metri de mal, cu vedere la graniţa sârbească. Managerul proiectului, Sorin Liubimirescu, spune că fiecare bungalou are un dormitor, o sufragerie, o baie, precum şi o terasă de 15mp către Dunăre.

Până acum, proiectul a costat 400.000 de euro, sumă ce cuprinde banii pentru construirea celor 15 căsuţe plutitoare, recepţia, piscina şi zona de vestiare. Construcţia unui bulgalou costă în jur de 18.000 de euro. Cazarea în staţiunea de pe Dunăre va costa 250 de lei pentru o noapte.

Sursa: rador.ro

Vă mai recomandăm şi: Oraşul din România care rivalizează cu destinaţii de vacanţă precum Viena, Nancy sau Budapesta 

                                             Mocăniţa, simbol al Ţării Moţilor, şi-a reluat cursele regulate pentru turişti

                                             Noul paradis din România. Staţiunea din munţi cu plaje artificiale