Home » Descopera in Romania » GALERIE FOTO. Acoperiş din 600 de umbrele colorate în culori vii pe o stradă din centrul Timişoarei

GALERIE FOTO. Acoperiş din 600 de umbrele colorate în culori vii pe o stradă din centrul Timişoarei

GALERIE FOTO. Acoperiş din 600 de umbrele colorate în culori vii pe o stradă din centrul Timişoarei
Publicat: 25.04.2018
Aproximativ 600 de umbrele în diferite culori sunt instalate, marţi, pe strada Alba Iulia, aflată în centrul Timişoarei, înainte de deschiderea festivalului florilor - Timfloralis, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cele 600 de umbrele viu colorate sunt instalate, marţi, în centrul Timişoarei, în cadrul proiectului “Colorăm oraşul”, care a ajuns la ediţia a cincea. La fel ca în anii precedenţi, acoperişul din umbrele se află pe strada Alba Iulia, una dintre cele mai circulate din oraş, relatează Mediafax.

Potrivit iniţiatorilor proiectului, Asociaţia Noi Re-Creăm, pe strada din centrul oraşului au fost instalate umbrelele cu ocazia festivalului florilor Timfloralis, organizat de Primăria Timişoara.

Galerie foto

vezi galeria
6 foto

“Instalaţia de umbrele va fi vizibilă pe toată durata Festivalului Timfloralis, dar şi după terminarea acestuia”, a transmis Asociaţia Noi Re-Creăm.

De asemenea, reprezentanţii ONG-ului au decis să mai “coloreze” o stradă din centrul Timişoarei. Este vorba de strada pietonală Mărăşeşti, pe care se vor regăsi motive florale pictate pe asfalt în timpul festivalului.

Festivalul florilor – Timfloralis are loc în perioada 27 – 29 aprilie, perioadă în care mii de flori vor “inunda” Piaţa Victoriei din Timişoara. Expoziţii florale şi aranjamente, workshop-uri, demonstraţii floristice, împodobirea podului Mihai Viteazul, precum şi realizarea din flori a simbolurilor Centenarulului României şi a anului 2021, în care Timişoara va deveni Capitală Europeană a Culturii, sunt doar câteva dintre acţiunile care vor avea loc în cadrul Timfloralis.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase