Home » D:News » Meysi, cel mai mic câine din lume, speră să ajungă în Cartea Recordurilor (VIDEO)

Meysi, cel mai mic câine din lume, speră să ajungă în Cartea Recordurilor (VIDEO)

Publicat: 22.11.2012
Meysi, cel mai mic câine din lume, speră să ajungă în Cartea Recordurilor (VIDEO)
Un mic terier din Polonia, numit Meysi, ar putea intra în Cartea Recordurilor drept cel mai mic câine din lume.

Meysi are o înălţime de 7 centimetri, o lungime de 12 centimetri şi cântăreşte doar 250 de grame, fiind puţin mai greu decât un hamster. Deşi câinele nu are decât 3 luni, veterinarii nu se aşteaptă ca el să mai crească. La naştere, Meysi a fost extrem de mică, cântărind doar 45 de grame. De fapt, când a fost adusă pe lume, ea era atât de mică încât stăpâna a confundat-o cu o bucată de placentă. 

În primele zile de viaţă, lui Meysi i-a fost foarte greu să concureze cu cei patru fraţi ai săi care cântăreau de trei ori mai mult decât ea şi care o împiedicau să bea lapte. Cu puţin ajutor din partea stăpânei, care a hrănit-o cu o seringă, acum căţeluşa a trecut de mult de perioada critică şi se simte foarte bine. 

În ciuda dimensiunilor corpului, Meysi are o personalitate foarte puternică. Stăpâna ei, Anna Pohl susţine că micuţa căţeluşă nu se teme de străini, fiind extrem de jucăuşă şi plină de energie . 

Totuşi, chiar şi acum Meysi este prea mică pentru a se putea juca cu fraţii ei, motiv pentru care ea interacţionează mai mult cu stăpânii, mai ales cu mezina familiei, o fetiţă de 10 ani. 

Acum, stăpânii căţeluşei susţin că din punct de vedere genetic totul funcţionează bine în cazul lui Meysi, motiv pentru care ei aşteaptă ca ea să împlinească un an pentru a putea intra în Cartea recordurilor. 

Sursa: Daily Mail

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase