Home » D:News » O prestigioasa distinctie recompenseaza produsele eduCreativ

O prestigioasa distinctie recompenseaza produsele eduCreativ

Publicat: 26.11.2007
O prestigioasa distinctie recompenseaza produsele eduCreativ
Lectiile multimedia eduCreativ au primit Premiul de Excelenta din partea juriului Conferintei Nationale de Invatamant Virtual 2007, eveniment stiintific de referinta pentru domeniul educatiei asistate de calculator.

eduCreativ, suita de lectii pentru ciclul primar creata de AltFactor si SIVECO Romania, propune un nou mod de a invata, valorificand oportunitatile pe care multimedia le ofera in educatie. Cu ajutorul exercitiilor, al aplicatiilor interactive, al experimentelor si simularilor, cei mici deprind pe rand secretele fiecarei discipline.
 
„Ne bucura sa vedem ca domeniul instruirii asistate de calculator se dezvolta in ritm alert. SIVECO Romania si AltFactor sunt participanti cu traditie in cadrul Conferintei Nationale de Invatamant Virtual, produsele prezentate ridicandu-se de fiecare data la cele mai inalte standarde” a declarat conf. dr. Marin Vlada, presedinte al Conferintei.
 
Povestea si personajele sale nastrusnice, grafica plina de viata si culoare pun in valoare scopul educational. Jocul se supune didacticii, iar cei mici invata jucandu-se, in loc sa se joace de-a invatatul. Fiecare lectie devine o poveste captivanta si plina de invataminte, iar locul temutei lucrari de control este luat de incercarile prin care eroii eduCreativ cantaresc cunostintele celor mici.
 
"Premiul este cu atat mai important cu cat este oferit de juriul celui mai important eveniment din Romania in domeniul eLearning – Conferinta Nationala de Invatamant Virtual. Ne bucuram ca abordarea noua pe care produsele eduCreativ o aduc in instruirea elevilor de ciclul primar este apreciata si la acest nivel. Este o abordare bazata pe interactivitate, pe strategii pedagogice moderne, pe ideea de beneficiu educational” a declarat dl. Adrian Comanescu, Director General al AltFactor, firma care, in parteneriat cu SIVECO Romania, dezvolta suita eduCreativ.
 
Mai multe informatii despre suita eduCreativ si versiuni demo ale lectiilor pot fi gasite la adresa www.educreativ.ro .

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase