Home » D:News » Tinerii informaticieni romani isi prezinta proiectele in fata celor mai ilustre personalitati din eLearning

Tinerii informaticieni romani isi prezinta proiectele in fata celor mai ilustre personalitati din eLearning

Tinerii informaticieni romani isi prezinta proiectele in fata celor mai ilustre personalitati din eLearning
Publicat: 30.11.2007
In perioada 28-30 noiembrie a avut loc la Berlin cea mai prestigioasa conferinta din seria “Online Educa”. Evenimentul a fost punctul de intalnire al celor mai importanti experti in educatia asistata de calculator din sectorul privat si academic, al factorilor de decizie din mediul politic, al managerilor din companiile de IT&C ce dezvolta software educational, al reprezentantilor institutiilor de invatamant, cercetatorilor, trainerilor si specialistilor in resurse umane.

SIVECO Romania a fost prezenta la acest eveniment, atat in cadrul expozitiei, cu stand propriu, cat si in cadrul conferintelor. Prezentarea cazului de succes SEI, Sistemul Educational Informatizat din Romania, a reprezentat un punct de interes pentru  specialistii mondiali in eLearning.
Alaturi de reprezentantii SIVECO Romania, la eveniment au luat parte si castigatorii editiei 2007 a concursului Cupa SIVECO – prof. Irina Savuta, Adina Manta, Emilian Dancescu, Dan Petrescu, Stefan Paun.
Tinerii au participat la workshopuri avand ca subiect modalitatile de proiectare a lectiilor interactive, calitatea continutului educational si cele mai noi tehnologii de dezvoltare a resurselor interactive destinate invatarii.
In cadrul standului SIVECO Romania, acestia au avut ocazia de a-si prezenta, in fata unui public international, proiectul cu care au triumfat la Cupa SIVECO 2007.
SIVECO Romania este deja un nume recunoscut la nivel mondial, reprezentand prima companie din Romania care a primit Premiul I la sectiunea eLearning cu ocazia World Summit for Information Society. Lectiile interactive AeL, disponibile in toate scolile din Romania, au primit titlul de „cel mai bun continut educational din lume” intr-o competitie la care au concurat proiecte din 168 de tari.

Despre ONLINE EDUCA
Seria de conferinte Online Educa a debutat in anul 1994. Astazi, fiecare eveniment reuneste unii dintre cei mai importanti experti in eLearning din domeniul privat si academic, precum si factori de decizie si sustinatori entuziasti ai inovatiilor tehnologice.
In cadrul seminariilor se discuta tendintele si ultimele descoperiri din domeniul eLearning-ului. Detaliile celor mai recente proiecte, aplicatii practice, solutiile de software educational si rezultatele celor mai noi cercetari vin sa aduca un plus de valoare evenimentului.
 
Despre SIVECO Romania
Infiintata la inceputul anului 1992, SIVECO Romania SA este liderul companiilor de software din Romania, asigurand o mare parte din volumul total al exporturilor de produse software din Romania in tari din Europa, Orientul Mijlociu si spatiul CSI. Adresandu-se cu precadere organizatiilor mari si mijlocii, compania ofera solutii eficiente EAS, Document Management, Business Inteligence, eLearning, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms si eBusiness, atat pentru piata locala, cat si pentru cea internationala. De asemenea, compania s-a specializat in executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.
In prezent, solutiile SIVECO sunt  utilizate de catre 1800 de clienti din 35 de tari. 550 dintre acesti beneficiari sunt localizati in Romania si includ atat institutii publice importante, cat si companii private de referinta.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase