Home » D:News » Cum se relaxează dependenţii de adrenalină la 900 de metri deasupra oraşului Rio? (VIDEO)

Cum se relaxează dependenţii de adrenalină la 900 de metri deasupra oraşului Rio? (VIDEO)

Cum se relaxează dependenţii de adrenalină la 900 de metri deasupra oraşului Rio? (VIDEO)
Publicat: 26.03.2013
Mersul pe „sârmă” poate fi obositor chiar şi pentru dependenţii de adrenalină. Aşa se explică de ce în video-ul de mai jos îl puteţi observa pe sportivul Brian Mosbaugh relaxându-se pe sârmă la o altitudine de 900 de metri deasupra oraşului Rio de Janeiro.

Alături de el, în acelaşi video, pot fi observaţi şi Andy Lewis, Hayley Ashburn şi Scott Rogers care împreună sunt cunoscuţi sub numele de Moab Monkeys. De-a lungul timpului, aceştia au călătorit prin lume pentru a descoperi noi locuri potrivite pentru BASE jumps şi „mers pe sârmă”. 

Highlining, mersul pe sârmă la înălţimi mari, este considerat apogeul sportului numit slacklining, prin care sportivii îşi ţin echilibrul mergând pe o sfoară amplasată la o distanţă mică de sol. 

Imaginile incredibile de mai jos au fost surprinse de Rogers, din Utah, SUA, cel care a fotografiat şi filmat o parte dintre momentele utilizate în video. 

„Pe o scară de la 1 la 10, practicarea sportului highlining este destul de sigură, dar atunci când o faci fără coardă de siguranţă, sau doar cu o coardă de gleznă, aşa cum face Andy, pericolul poate atinge nota nouă sau chiar mai mult. Noi suntem foarte experimentaţi şi ne place să credem că riscul este destul de mic, dar ştim cu toţii că pot exista consecinţe mari, precum moartea instantanee”, a declarat Rogers. El a mai explicat că în timpul uneia dintre încercări, Andy Lewis a alunecat de pe sârmă. „Pentru a se ridica, Andy a trebuit să apuce coarda cu care era legat, să se prindă de sfoară, lucru destul de dificil care necesită mult antrenament şi forţă fizică. Cu toate acestea, îi cunosc de mult timp pe băieţi şi ei sunt cei mai buni din câţi există, au nişte aptitudini uimitoare”. 

Pentru mai multe informaţii şi imagini puteţi accesa profilul de Facebook al grupului Moab Monkeys

Sursa: Daily Mail

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase