Home » D:News » Expoziţie de fluturi tropicali vii, de la 1 mai, la Muzeul Antipa

Expoziţie de fluturi tropicali vii, de la 1 mai, la Muzeul Antipa

Expoziţie de fluturi tropicali vii, de la 1 mai, la Muzeul Antipa
Publicat: 29.04.2013
Expoziţia "Fluturi tropicali vii" va fi deschisă publicului pentru vizitare începând cu 1 mai, la Muzeul Naţional de Istorie Naturală "Grigore Antipa" din Capitală, marcând, astfel, deschiderea "sezonului estival" cultural.

Începând cu 1 mai, vizitatorii sunt aşteptaţi la expoziţia temporară „Fluturi tropicali vii”, organizată în colaborare cu „Casa Fluturilor” şi Societatea de geografie Vulticulus.

Vizitatorii vor avea posibilitatea de a vedea peste 30 de specii de fluturi exotici, zburând liber, în sera special amenajată în grădina Muzeului Antipa, dar pot avea şi ocazia de a fi martori la „naşterea” unui fluture care-şi părăseşte învelişul de nimfă.

În expoziţie, insectele vii sunt prezentate şi prin texte de informare cu privire la denumirea speciei, ţările de origine, preferinţele biologice şi ecologice.

Căutate cu atenţie, în expoziţia de fluturi exotici vii vor putea fi descoperite pontele (ouăle), larvele şi adulţii speciilor prezentate.

Publicul se poate bucura de frumuseţea şi graţia acestor insecte în intervalul 1 mai – 31 iulie, perioadă în care expoziţia va rămâne deschisă în grădina Muzeului Antipa.

Preţurile biletelor sunt de 10 lei pentru copii/ studenţi şi 12 lei pentru adulţi/ pensionari.

Sursa: Mediafax

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase