Home » D:News » Fotografia zilei – Best of sports – Aprilie 2013

Fotografia zilei – Best of sports – Aprilie 2013

Fotografia zilei – Best of sports – Aprilie 2013
Publicat: 13.05.2013
Un angajat responsabil cu siguranţa pe pistă doarme în timp ce pilotul finlandez al echipei Lotus, Kimi Raikkonen (în fundal), trece pe lângă el, în a doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de Formula 1 al Chinei, în Shanghai, vineri, 12 aprilie 2013. ( Peter Parks / AFP )

 

În ceea ce priveşte lumea sportului, luna aprilie ar putea fi uşor proclamată luna levitaţiei. Iar plutirea Dianei Bulimar, aparent nefirească, pe deasupra bârnei este cea mai puternică ilustrare a acestei afirmaţii. Între cele două linii paralele se află privirea ei, concentrată asupra grinzii de lemn pe care va trebui în cele din urmă să aterizeze, într-un exerciţiu care avea să o ducă în finala şi pe podiumul Campionatului European de Gimnastică. – Gabriel Panţiru
 
Ceea ce surprinde însă privitorul, este chipul ei relaxat. Este atât de relaxat încât te face să crezi că pentru ea, plutitul pe deasupra unei bârne, cu capul în jos, este un lucru la fel de firesc precum o plimbare în parc. Tot o plimbare în parc pare a fi şi pentru Alexandra Piscupescu suspendarea legilor gravitaţiei cu ajutorul unei mingi. Acel balon rotund, pe care ea se ‘sprijină’ cu lejeritate, pare a fi punctul cerut de Arhimede pentru a răsturna Pământul. Iar dacă învăţatului din Siracuza i-a lipsit o astfel de minge magică, lunii aprilie nu i-au lipsit nici baloanele, nici fotografii care sa surprindă momentele de levitaţie ale sportivilor.
Mai multe fotografii găsiţi pe Mediafax Zoom
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase