Home » D:News » Fotografia zilei – Depeche Mode

Fotografia zilei – Depeche Mode

Fotografia zilei – Depeche Mode
Publicat: 15.05.2013
Trupa britanică Depeche Mode - Andrew Fletcher, Vince Clark, Dave Gahan şi Martin Gore, în 1980. ( Ilpo Musto / Rex Features / Guliver )

 

Considerat drept unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale anului, concertul pe care cei de la Depeche Mode îl susţin miercuri la Arena Naţională din Bucureşti face parte din turneul de promovare a noului album, “Delta Machine”. Concertul se anunţă a fi cu adevărat spectaculos, întreaga producţie a evenimentului ce marchează cea de-a doua vizită a trioului legendar în România bucurându-se de o desfăşurare de forţe impresionantă. – Marius Smădu
 
Scena concepută de celebrul artist Anton Corbijn a fost transportată din Germania cu ajutorul a opt tiruri, pentru asamblarea sa fiind necesare trei zile şi o echipă de peste 140 de tehnicieni. Aceştia vor avea la dispoziţie patru motostivuitoare şi o macara de 60 de tone pentru a putea ridica întreaga construcţie, care măsoară 21 de metri în deschidere şi 15 metri în adâncime. Podiumul se află la o înălţime de 2,4 metri, acoperişul fiind montat la 15,5 metri faţă de sol.
 
În octombrie 2005, Depeche Mode a lansat albumul de studio cu numărul 11, „Playing The Angel”, iar turneul de promovare a materialului, „Touring The Angel”, a înregistrat vânzări de peste 1,8 milioane de bilete în Europa şi, pentru prima dată în istoria trupei, a ajuns în România.
În 2009, trupa britanică şi-a lansat cel de-al 12-lea album, „Sounds of the Universe”. În acelaşi an, Depeche Mode, care avea programat şi un concert la Bucureşti, în cadrul „Tour of the Universe”, a luat o pauză de turneu, anulând o serie de show-uri, inclusiv cel din Capitală, din cauză că solistul Dave Gahan s-a îmbolnăvit.
Mai multe fotografii găsiţi pe Mediafax Zoom
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase