Home » D:News » Care sunt cei mai enervanţi utilizatori Facebook?

Care sunt cei mai enervanţi utilizatori Facebook?

Care sunt cei mai enervanţi utilizatori Facebook?
Publicat: 19.12.2013
Persoanele care îşi publică fotografii cu mâncarea servită în fiecare moment al zilei, dar şi cele care oferă o mulţime de detalii despre viaţa personală sunt considerate "cele mai enervante" de pe platforma Facebook, potrivit unui sondaj realizat de sweatband.com.

Un număr de 1.793 de persoane au fost întrebate care sunt cei mai enervanţi utilizatori ai platformei de socializare Facebook.

Astfel, utilizatorii care simt nevoia să publice toate informaţiile privind caloriile pe care le consumă şi momentele pe care le petrec efectuând exerciţii fizice sunt consideraţi de 53% dintre cei intervievaţi ca fiind cele mai enervante persoane care utilizează Facebook. De asemenea, 45% dintre respondenţi consideră enervante persoanele care publică pe Facebook fiecare fel de mâncare pe care îl servesc.

Pe locul al treilea al topului, cu 42%, se află utilizatorii care publică mesaje criptate, iar pe locul al patrulea se situează userii care îşi invită prietenii să participe la diverse jocuri ale platformei Facebook.

Pe de altă parte, 36% dintre respondenţi consideră că „părinţii mândri” fac şi ei parte din grupul utilizatorilor enervanţi ai Facebook. De asemenea, pe locul al şaselea se află utilizatorii care oferă foarte multe detalii privind viaţa personală, cu un procent de 32%.

Totodată, sondajul realizat a arătat că 26% dintre respondenţi îi consideră enervanţi pe utilizatorii care dau check-in în fiecare loc în care merg. Obositori sunt şi utilizatorii care trimit invitaţii la diverse evenimente tututor persoanelor din lista de prieteni de pe Facebook.

Dintre cei 1.793 de respondenţi, 22% au afirmat că persoanele care comentează şi apreciază orice stare şi orice fotografie a prietenilor pot fi enervante.

De asemenea, 19% dintre respondenţi consideră că utilizatorii care îşi promovează singuri afacerile pe Facebook pot deveni obositori şi enervanţi.

Sursa: Mediafax

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase