Prima pagină D:News

Cel mai mare spectacol pirotehnic din lume: 77.000 de artificii (VIDEO)

Redactia Descopera.ro | 01.02.2014 | ● Vizualizări: 119
Cel mai mare spectacol pirotehnic din lume: 77.000 de artificii (VIDEO)     (FOTO: Mediafax) + zoom
Galerie foto (1)

În Dubai, spectacolul de revelion a fost atât de impresionant încât vorbim de un nou record: aproximativ 500.000 de artificii au fost lansate din 400 de locaţii diferite, de-a lungul a 100 de kilometri.

La uimitorul eveniment au luat parte mii de oameni, însă şi cei aflaţi  în faţa computerelor au putut admira spectacolul, deoarece acesta a fost difuzat în direct pe YouTube. 

Spectatorii s-au putut bucura de un spectacol care a durat 6 minute în care au putut admira diferite locuri din Dubai, inclusiv Palm Jumeirah, faimoasa insulă artificială în formă de palmier şi The World, un arhipelag creat special pentru a lua forma unei hărţi a globului.

„Salva finală de focuri de artificii a creat un răsărit artificial de-a lungul malului mării. Încă din primul minut, încercarea celor din Dubai a avut suficiente artificii lansate pentru a depăşi recordul anterior”, au notat oficialii Guinness World Records. Recordul anterior a fost doborât de Kuweit în 2011, atunci când au fost lansate aproximativ 77.000 de artificii. 

Sursa: The Verge

ASCULTĂ CE GÂNDEȘTI