Home » D:News » Gata colindatul, începem alergatul! Sâmbătă 18 ianuarie, ProSport te cheamă la Prima Ieşire în Herăstrău!

Gata colindatul, începem alergatul! Sâmbătă 18 ianuarie, ProSport te cheamă la Prima Ieşire în Herăstrău!

Publicat: 09.01.2014
.

Vârsta nu e o scuză. Marin Cenuşă are 74 de ani şi a mers Cu bicicleta la mare, alături de ProSport! Nici vremea nefavorabilă nu e o scuză. Andrei Roşu a alergat primul său maraton tocmai la Polul Nord! Iar ploaia mai degrabă te ambiţionează, chiar şi când mergi cu bicicleta la munte. Nici măcar lipsa de pregătire nu e un argument. Nici un loc nu e inaccesibil, doar am închis Pasajul Basarab. Nicio clădire nu e prea înaltă. Din nou, o spun şi amatorii. Niciun bulevard nu e prea lung dacă vrei să Bicicleşti. Iar când l-am văzut alergând cu noi pe pasajul Basarab şi pe Sabin, chiar n-am mai avut curajul să găsim nicio scuză.

Am intrat în 2014 cu gândul de a renunţa la scuze. Şi de a continua mişcarea. Începem chiar sâmbăta viitoare, pe 18 ianuarie. Nu ne interesează cum e vremea.Ne vedem în Parcul Herăstrău, la intrarea Charles de Gaulle. Dacă vrei să participi, te poţi înscrie până la ora 10:30. La ora 11:00 dăm startul: o tură de alergare (3 km) sau trei ture de ciclism (3×3 km). Până atunci, ţinem legătura pe pagina de Facebook ProSport Prima Ieşire

La final, facem poze şi bem un ceai fierbinte. Şi facem calendarul evenimentelor ProSport şi pro sport pentru 2014, când mergem din nou cu bicicleta la mare, la munte şi prin Bucureşti, alergăm prin cele mai interesante locuri şi cine ştie pe unde ne mai căţărăm. 

Harta traseului pentru Prima Ieşire de sâmbătă, 18 ianuarie:

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase