Home » D:News » Credea că nu poate avea copii. La ecografie, medicii au felicitat-o: „Se întâmplă o dată la 100 de milioane de sarcini”

Credea că nu poate avea copii. La ecografie, medicii au felicitat-o: „Se întâmplă o dată la 100 de milioane de sarcini”

Credea că nu poate avea copii. La ecografie, medicii au felicitat-o: „Se întâmplă o dată la 100 de milioane de sarcini”
Publicat: 16.03.2014
O tânără din Marea Britanie se temea că nu va putea avea niciodată copii, după ce a pierdut o sarcină anul trecut, pentru că fetusul nu se dezvoltase normal. Fără să facă vreun tratament, Annabelle a rămas din nou însărcinată, iar medicii au fost uimiţi când i-au văzut ecografia.

Annabelle Williams, de 23 de ani, va aduce pe lume tripleţi concepuţi natural. Este însă cel mai rar caz de tripleţi, pentru că este vorba de trei băieţei identici, care împart aceeaşi placentă. Un asemenea caz apare o dată la 100 de milioane de sarcini, spun medicii.

Iniţial, viitoarea mămică fusese anunţată că va avea gemeni. Da, după ce a făcut ecografia de 9 săptămâni, medicii i-au spus că sunt de fapt tripleţi.

Tănăra povesteşte că la început i-a fost foarte greu, a avut greţuri groaznice până în luna a patra de sarcină, dar acum se simte foarte bine şi totul este în regulă.

Annabelle va naşte prin cezariană la spitalul Spitalul Universitar din Cardiff. Opraţia este programată mai devreme de termen, ca să nu apară complicaţii.

Copilaşii vor fi foarte micuţi la naştere şi vor trebui ţinuti sub observaţie în spital chiar şi 10 săptămâni.

Annabelle, care este acum însrcinată în 23 de săptămâni, ia suplimente recomandate de medic şi va urma în scurt timp un tratament cu steroizi, care să ajute la dezvoltarea plămânilor bebeluşilor.

Tânăra familia a început deja pregătirile, Annabelle şi soţul ei, James, îşi caută deja o casă mai mare şi cumpără tot ce este necesar pentru copilaşi.
 

Sursa: Daily Mail

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase