Home » D:News » Cum trebuie să danseze bărbaţii ca să fie atrăgători. Cercetătorii au identificat mişcările considerate irezistibile (VIDEO)

Cum trebuie să danseze bărbaţii ca să fie atrăgători. Cercetătorii au identificat mişcările considerate irezistibile (VIDEO)

Publicat: 18.03.2014
Unii bărbaţi se simt stânjeniţi când ajung pe ringul de dans. Acum, ei nu mai au motive de îngrijorare, pentru că oamenii de ştiinţă au aflat cum trebuie să danseze un bărbat pentru a fi considerat atrăgător.

Cercetătorii de la Universitatea Northumbria au rugat 19 bărbaţi să danseze, iar mişcările lor au fost înregistrate.

Apoi, 35 de femei au vizionat aceste dansuri şi au dat note bărbaţilor, de la 1 la 10. Ca să nu fie influenţate de aspectul fizic al bărbaţilor, cercetătorii au înlocuit înfăţişarea acestor cu un avatar.

Cercetătorii au aflat astfel că există 5 mişcări care fac diferenţa între un bărbat considerat atrăgător şi unul care va fi catalogat drept un dansator prost.

Spre exemplu, cei care au fost apreciaţi de femei făceau mişcări ample şi variate din gât şi de din trunchi. De asemenea, ei mişcau umărul şi încheietura mâinii stângi şi genunchiul drept.

Cu ajutorul acestor informaţii, cercetătorii au realizat un model 3D al dansatorului perfect.

Nick Neave, de la Universitatea Northumbria, spune că bărbaţii care dansează în acest fel sunt consideraţi puternici, viguroşi, sănătoşi, prin urmare mai atrăgători sexual.

Şi Michael Jackson dansa aşa, un exemplu fiind cunoscuta mişcare din genunchi, pe melodia Rock With You.

Este primul studiu care arată obiectiv cum ar trebui să danseze un bărbat ca să fie apreciat de femei.

De asemenea, testul arată că bărbaţii care îşi mişcă prea mult mâinile nu vor face o impresie prea bună, nici cei care nu se mişcă mult, ci stau cu braţele şi picioarele foarte apropiate de corp.

Sursa: Daily Mail
 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase