Home » D:News » Rochia care devine transparentă atunci când femeia care o poartă este emoţionată. Cum arată (VIDEO)

Rochia care devine transparentă atunci când femeia care o poartă este emoţionată. Cum arată (VIDEO)

Rochia care devine transparentă atunci când femeia care o poartă este emoţionată. Cum arată (VIDEO)
Publicat: 08.04.2014
Rochia Intimacy 2.0 a fost inventată de firma olandeză Studio Roosegaarde. Produsul poate fi cumpărat în două variante de culori – alb şi negru.

Rochia este realizată din bucăţi de piele artificială între care sunt puşi senzori ce detectează schimbări în temperatura corpului şi în ritmul cardiac. Aceste schimbări au loc de obicei atunci când o persoană este excitată.

Când creşte temperatura şi ritmul cardiac al persoanei care poartă rochia, zona de la nivelul sânilor îşi schimbă culoarea şi devine transparentă, ca un plastic.

Din păcate însă, nu doar excitarea va provoca aceste schimbări ale rochiei, ci şi alte emoţii puternice, cum este frica, anxietatea sau bucuria.

Prima versiune a rochiei, Intimacy, putea deveni complet invizbilă, în timp ce această variantă devine transparentă doar în zona sânilor.

Creatorul ei, inginerul olandez Daan Roosegaarde, spune că acest produs este îmbinarea perfectă între modă, intimitate şi tehnologie.

Deocamdată rochia poate fi cumpăarată într-o singură dimeniune – varianta small, cu o lungime de 101 cm.

Daan Roosegaarde vrea ca un nou model, Intimacy 3.0, să fie purtat şi de bărbaţi şi de femei, produsul fiind deocamdată în stadiul de proiect.

Sursa: Daily Mail
 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase