Prima pagină D:News

Ştiaţi asta? Cum vă puteţi schimba statusul relaţiei pe Facebook fără să afle nimeni

Roxana Ruscior 04.18.2014 | ● Vizualizări: 6205

Cum probabil aţi observat deja, noul Timeline ale Facebook pune accent pe statusul relaţiei şi vă cere mereu să completaţi această secţiune. Dacă nu vreţi ca prietenii voştri să afle că aveţi un partener nou sau că v-aţi despărţit de cel cu care eraţi împreună, dar doriţi să completaţi secţiunea, există o soluţie foarte simplă.

Dacă nu sunteţi atenţi la setările de pe profil, orice modificare a statusului relaţiei va apărea automat pe News Feed-ul prietenilor voştri. Evident, veţi începe să fiţi asaltaţi cu zeci de mesaje şi poate nu vă doriţi asta.

Ca să ţineţi secretă această schimbare, trebuie doar să daţi câteva clickuri la setări. Iată ce trebuie să faceţi:



1. Intraţi pe pagina voastră de profil şi daţi click pe butonul About, sub poza de profil.

2. Aici, în căsuţa de informaţii care se va deschide puteţi edita datele cu ajutorul butonului din colţul dreapta-sus.

3. Alegeţi secţiunea unde vi se cere să precizaţi relaţia şi selectaţi varianta Only Me. După ce veţi salva aceste schimbări, nimeni nu va mai putea vedea care este statusul relaţiei voastre.



Totuşi, dacă nu aţi fost atenţi şi deja Facebook a publicat noul vostru status, îl puteţi ascunde:

1. Intraţi pe Activity Log, sub poza voastră de cover.

2. Veţi vedea la ultimul eveniment schimbarea statusului relaţiei voastre.

3. Daţi click dreapta pe status şi alegeţi varinata Hidden from Timeline. Din acest moment, statusul nu va mai apărea nici pe profilul vostru, nici pe paginile prietenilor, de unde va fi şters automat.

Sursa: Mashable
 

ASCULTĂ CE GÂNDEȘTI