Home » D:News » Minunile chirurgiei estetice. După operaţie, tânăra a avut nevoie de un certificat special ca să fie recunoscută (Galerie FOTO)

Minunile chirurgiei estetice. După operaţie, tânăra a avut nevoie de un certificat special ca să fie recunoscută (Galerie FOTO)

Publicat: 23.04.2014
Persoanele care apelează la chirurgia estetică se bucură să vadă apoi, în oglindă, transformarea neaşteptată a chipului lor. Totuşi, în unele cazuri schimbarea poate fi atât de mare încât au probleme, pentru că înfăţişarea lor nu mai corespunde deloc cu cea din documentele oficiale.

Câteva spitale din Coreea de Sud oferă de acum clienţilor certificate care atestă transformarea fizionomiei acestora, în urma operaţiilor estetice.

Măsura a fost luată după ce multe persoane venite din străinătate au avut probleme la aeroport, pentru că nu mai semănau deloc cu fotografia din paşaport.

Medicii din această ţară realizează adevărate minuni, după cum se vede şi în aceste fotografii realizate înainte şi după operaţie.

Problemele au apărut încă din anul 2009, când 23 de paciente din China nu au mai fost lăsate să se întoarcă în ţară din cauza schimbării fizionomiei. Ele aveau ochii mai mari, bărbia mai mică şi maxilarul cu o formă diferită.

În cele din urmă, femeile au putut trece de punctul de control, dar au fost somate să-şi schimbe imediat paşapoartele.

Coreea de Sud este un adevărat paradis pentru persoanele care apelează la chirurgia estetică. Aici au loc cele mai multe operaţii pe cap de locuitor din lume, potrivit unui studiu realizat anul trecut.

Unul din 77 de sud-coreeni trece prin cel puţin o intervenţie, pentru a arăta mai bine. Cea mai solicitată procedură este cea care măreşte ochii, prin îndepărtarea unui exces de piele de deasupra pleoapei, oferind astfel un aspect mai „occidental”.

Sursa: Daily Mail
 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase