Prima pagină D:News

Este acesta „prezervativul viitorului”? Un nou produs oferă bărbaţilor mai multe avantaje (FOTO)

Roxana Ruscior 05.30.2014 | ● Vizualizări: 293
Este acesta „prezervativul viitorului”? Un nou produs oferă bărbaţilor mai multe avantaje      (Foto: Shutterstock) + zoom
Galerie foto (3)

Un american a inventat un prezervativ care, susţine el, este mai sigur şi oferă mai multă plăcere bărbaţilor care îl folosesc.

Dispozitivul se numeşte Galactic Cap Pregnancy Prevention şi se fixează pe vârful penisului.

Prezervativul a fost inventat de Charles Powell. El crede că acest prezervativ este mai sigur şi mai uşor de folosit, dar şi mult mai plăcut, oferind o senzaţia mai apropiată de cea naturală.

Prezervativul este format din două părţi – un capac care se pune pe vârful penisului pentru a colecta sperma şi un dispozitiv în forma de U, care se fizează în jurul penisului asemeni unui plasture.Această parte poate fi montată cu multe zile înainte de contactul sexual, pentru că nu împiedică urinatul sau spălarea.

Înainte de contactul sexual trebuie doar adăugat capăcelul care se pune în vârf.

Powell declară că acest prezervativ este mai rezistent şi mai sigur decât cele clasice, care se pot rupe.

Criticii produsului nu au întârziat să apară. Ei spun că dispozitivul nu protejează de bolile cu transmitere sexuală prin contact direct cu pielea, cum este herpesul genital sau HIV.

Compania lui Powell caută acum fonduri şi autorizare pentru a lansa pe piaţă produsul.

În anul 2012, în întreaga lume au fost vândute peste 18 miliarde de prezervative, iar numărul ar putea creşte la aproximativ 27 de miliarde anual.

Sursa: Daily Mail