Home » D:News » Cum arată „femeia obişnuită” din România? Portretul surprinzător realizat de un program de calculator (FOTO)

Cum arată „femeia obişnuită” din România? Portretul surprinzător realizat de un program de calculator (FOTO)

Publicat: 23.06.2014
Cât de frumoase sunt româncele? Dar rusoaicele? Cum arată de fapt o femeie obişnuită din aceste ţări? Un soft special creat a realizat portrete care surprind trăsăturile esenţiale, comune, tipice, ale femeilor din mai multe state.

Softul a fost creat de Face Research şi foloseşte mii de fotografii, pentru a putea realiza o medie, un portret al femeii care ar putea fi considerată etalonul unei anumite ţări.

În acest grafic puteţi vedea cum arată „femeia obişnuită” din mai multe state, printre care şi România.

Cu ajutorul acestui soft, disponibil online printr-un demo, oricine îşi poate compara propriul portret cu altele din baza de date, pentru a vedea trăsăturile comune.

De asemena, există opţiunea de a compara o anumită fotografie cu portretele vedetelor, pentru a observa eventuale asemănări.

Organizaţia Face Research organizează experimente diferite, prin demo-uri interactive la care invită cât mai mulţi participanţi.

Astfel, sunt disponibile chestionare despre trăsăturile faciale considerate atrăgătoare sau despre personalitate şi stilul de viaţă.

O altă opţiune interesantă este estimarea înfăţişării bebeluşului, suprapunând portretele părinţilor pentru a realiza un chip posibil al copilului.

Sursa: Mashable

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase