Home » D:News » 11 semne care vă arată dacă EL este bărbatul cu care trebuie să vă căsătoriţi. Detaliile care fac diferenţa

11 semne care vă arată dacă EL este bărbatul cu care trebuie să vă căsătoriţi. Detaliile care fac diferenţa

11 semne care vă arată dacă EL este bărbatul cu care trebuie să vă căsătoriţi. Detaliile care fac diferenţa
Publicat: 28.08.2014
Nu întotdeauna bărbatul cu care vă simţiţi bine la o întâlnire este potrivit pentru o relaţie de durată, dar există criterii de care ar trebui să ţineţi cont, ca să puteţi afla dacă el este sau nu partenerul ideal, spune psihoterapeutul Tina Tessina.

Medicul a scris un articol în care prezintă detaliile la care orice femeie trebuie să fie atentă, ca să afle dacă este cazul să facă următorul pas în relaţie şi să se căsătorească.

Iată cele 11 semne care ar trebui să le conducă pe femei spre altar:

1. Iubitul are simţul umorului. Desigur, această atitudine glumeaţă nu este indicată pentru a râde de cineva sau pentru a fugi de o responsabilitate. Dar, dacă el reuşeşte să vă ridice moralul şi să vă facă să vedeţi viaţa pozitiv atunci când vă este greu, atunci înseamnă că şi pe viitor o să vă fie alături la nevoie şi o să vă ajute.

2. Îl interesează părerea voastră. Comunicarea şi interesul lui pentru ideile sau sentimentele voastre sunt esenţiale. Şi mai important este dacă ţine minte părerile voastre despre anumite subiecte. Cu puţină atenţie, orice femeie va observa diferenţa dintre interesul sincer, real al unui bărbat şi cel simulat, aparent. Pentru o relaţie de durată, este important să alegeţi un barbat care vrea să discute pe subiecte foarte diferite, chiar dacă unele nu îi sunt foarte cunoscute.

3. Îşi susţine şi el argumentele. Într-o conversaţie nu este important doar ca partenerul să vă asculte, ci şi să aibă propria lui opinie sau să deschidă el subiecte de discuţie.

4. Cel mai important lucru într-o relaţie serioasă este modul în care partenerii rezolvă o neînţelegere. Deci, dacă vă certaţi la începutul relaţiei, fiţi atente dacă poate discuta cu voi problema într-un mod constructiv, pentru a găsi soluţii, fără să aibă o atitudine sarcastică sau defensivă. Dacă puteţi rezolva o problemă în acest fel, atunci relaţia voastră are şanse să fie una de viitor.

5. Vă acceptă aşa cum sunteţi. Într-o relaţie, partenerii trebuie să se înţeleagă şi să se accepte chiar dacă văd diferit anumite lucruri. Chiar dacă stabilitatea relaţiei este dată de apectele în care gândiţi la fel, diferenţele sunt la fel de importante şi aduc un plus de comunicare şi ajută la dezvoltarea relaţiei. Este esenţial însă ca partenerul să nu se simtă ameninţat sau deranjat de aceste diferenţe.

6. Este deschis şi nu ezită să vorbească despre el. Sinceritatea este importantă în comunicare, pentru că vă ajută să vă cunoaşteţi partenerul.

7. Are o viaţă împlinită. Contează foarte mult dacă partenerul are o carieră, pasiuni, prieteni, relaţii apropiate cu rudele, pentru că asta denotă o viaţă echilibrată.

8. Trebuie să fie inteligent. Desigur, spune Tina Tessina, nu trebuie să fie un geniu, dar o relaţie care are la bază doar distracţia nu va dura mult. Partenerul trebuie să fie suficient de inteligent ca să vă menţină interesul, să nu vă plictisească.

9. Partenerul trebuie să fie un om echilibrat, să ştie să facă faţă şi la succes, dar şi la un eşec, deci să poată merge mai departe indiferent de necazurile şi loviturile vieţii.

10. Maturitatea emoţională este foarte importantă, pentru că dacă o atitudine copilărească este plăcută la început, când e nevoie de seriozitate el trebuie să se poarte corespunzător.

11. Istoria relaţiile anterioare este de asemenea un detaliu important. Partenerul trebuie să poată discuta sincer şi deschis despre fostele relaţii şi să arate că a învăţat din greşelile din trecut.

Desigur, aceste recomandări date de psihoterapeutul american nu sunt valabile doar pentru femeile care vor să-şi evalueze actualul partener, ci şi pentru bărbaţii care vor să ştie în ce stadiu este relaţia lor.

Sursa: Huffington Post

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase