Home » D:News » “E cea mai ciudată încuietoare din lume!” Invenţia care l-a uluit pe unul dintre cei mai faimoşi specialişti în domeniu ( VIDEO)

“E cea mai ciudată încuietoare din lume!” Invenţia care l-a uluit pe unul dintre cei mai faimoşi specialişti în domeniu ( VIDEO)

“E cea mai ciudată încuietoare din lume!” Invenţia care l-a uluit pe unul dintre cei mai faimoşi specialişti în domeniu ( VIDEO)
Publicat: 19.10.2014
Se spune că nu există încuietoare care să nu poată fi deschisă – fără a avea cheia, desigur - de către un meseriaş priceput, dar acest sistem inovator ar pune probleme chiar şi celor mai iscusiţi “profesionişti”: a fost desemnat drept “cea mai ciudată încuietoare de pe lume” tocmai de către unul dintre cei mai cunoscuţi specialişti. Secretul ei? O cheie flexibilă.

Parcursul cheii prin butucul încuietorii nu este drept, ci face coturi, astfel încât încuietoarea nu poate fi deschisă decât cu o cheie specială, flexibilă, care se „mulează” pe traseul întortocheat.

Încuietoarea a fost caracterizaăt drept cea mai ciudată din lume de către un binecunoscut specialist care, sub numele de “bosnianbill”, prezintă pe Internet, pe propriul său canal YouTube (numit Lock Tube), sute de videoclipuri cu demonstraţii de deschidere a nenumărate tipuri de încuietori, una mai complicată ca alta.

Nici el nu a putut deschide această încuietoare în mod “curat” – adică fără a o strica – şi s-a mulţumit să arate modul în care poate fi deschisă cu neobişnuita cheie flexibilă.

Sursa: Gizmodo

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase