Home » D:News » Afecţiunea rară din cauza căreia această femeie avea sâni uriaşi (FOTO)

Afecţiunea rară din cauza căreia această femeie avea sâni uriaşi (FOTO)

Publicat: 11.11.2014
Kerisha Mark, o femeie de 39 de ani din Texas, suferea de o afecţiune rară: gigantomastie. Sânii ei crescuseră enorm, ajungând să aibă dimensiunea 36NNN, iar din cauza asta era chinuită de migrene şi dureri de spate.

Deşi mereu a avut sânii mai mari decât alte femei, Kerisha a început să aibă probleme serioase după vârsta de 30 de ani, când sânii au început să crească şi mai mult, din cauza unei tulburări hormonale.

Gigantomastia apare din cauza unei sensibilităţi mai mari a organismului la hormonii feminini estrogen, prolactină şi progesteron.

Fiecare sân cântărea peste 6 kg şi femeie avea mari neplăceri, mişcările ei fiind limitate. După ani de zile în care s-a gândit la operaţie, când a împlinit 40 de ani Kerisha a decis să facă acest pas.

Kerisha înainte de intervenţie    Kerisha înainte de intervenţie

„Aveam dureri de cap, iar femeile şi bărbaţii doreau să-mi atingă sânii, ca să vadă dacă nu sunt falşi, iar asta era jenant”, povesteşte femeia.

Operaţia de micşorare a sânilor a avut loc la o clinică din Houston, iar medicul Franklin Rose, care a tratat-o, spune că nu a mai văzut niciodată o pacientă cu sâni aşa mari.

Kerisha după operaţie    Kerisha după operaţie

După o intervenţie care a durat 4 ore, Kerisha a rămas cu o pereche de sâni frumoşi, suficient de mari, măsura DD.

Medicul spune că dacă nu s-ar fi operat, sânii uriaşi ar fi dus în timp la deformarea coloanei vertebrale, formându-i o cocoaşă.

Sursa: Daily Mail

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase