Home » D:News » (P) Cum sa aduci lumina naturala in casa prin tehnologia LED de la Philips.

(P) Cum sa aduci lumina naturala in casa prin tehnologia LED de la Philips.

(P) Cum sa aduci lumina naturala in casa prin tehnologia LED de la Philips.
Publicat: 20.11.2014
Cu totii recunoastem felul in care lumina poate transforma un spatiu de locuit. Mai intensa sau mai difuza, mai rece sau mai calda, lumina joaca un rol atat de important in felul in care ne simtim acasa. Iar cea pe care o pretuim cel mai mult si dupa care tanjim in serile de toamna si iarna este lumina naturala. Acum este mai usor sa pastram atmosfera calda oferita de lumina naturala pe toata perioada anului, de dimineata pana noaptea. Tehnologia LED oferita de becurile si corpurile de iluminat de la Philips ofera aceeasi lumina alba, naturala, de care te bucuri vara.

Becurile cu LED de la Philips ofera aceeasi lumina alba calda ca si becurile traditionale, avand in schimb o multime de beneficii pe care acestea din urma nu le ofera.  In primul rand economia de energie electrica, precum si economia de bani. Un bec cu led de la Philips, are o durata de viata de 8 de ori mai mare decat un bec obisnuit, oferindu-ti pe termen lung o economie substantiala de bani.  De asemenea, becurile cu LED Philips inlocuiesc direct becurile clasice incandescente, avand aprindere instantanee si lumină strălucitoare.

Si cum cu totii pretuim mediul inconjurator, alegerea unui bec cu LED sau a unui corp de iluminat cu LED incorporat care economiseste energia electrica reprezinta un pas important in protejarea mediului.

O data ce le-ai montat (la fel de usor ca lampile obisnuite), corpurile de iluminat cu LED incorporat de la Philips iti desavarsesc atmosfera calma si intima, in care te regasesti seara dupa seara.

Acum poti sa-ti transformi spatiul de locuit in intregime cu ajutorul luminii pentru ca Philips iti ofera sansa sa iti schimbi toate becurile din casa cu becuri sau cu lampi LED. Tot ce trebuie sa faci este sa cumperi un bec cu LED sau un corp de iluminat cu LED incorporat de la Philips si sa te bucuri de lumina perfect naturala pentru todeauna.

Incearca cele de mai sus si experimenteaza frumusetea iluminatului cu LED 

Mai multe detalii pe www.philips.ro/led

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase