Home » D:News » Celibatarii care folosesc multe emoticoane în mesaje au parte de mai mult sex

Celibatarii care folosesc multe emoticoane în mesaje au parte de mai mult sex

Publicat: 08.02.2015
Studiul Celibatarii din America, realizat de Match.com, arată că persoanele singure care folosesc multe emoticoane în mesajele scrise pe care le trimit au parte de relaţii intime mai frecvente.

La studiu au luat parte 5.600 de celibatari din SUA, de diferite vârste, etnii şi nivel social. Comparativ cu persoanele care nu prea folosesc emotioane în mesajele trimise, cei care folosesc multe simboluri de acest fel au parte mai des de sex, cel puţin o dată pe lună.

Cel mai folosit emoticon este cel care face cu ochiul. Femeile folosesc mai des emoticonul cu zâmbet, iar bărbaţii le preferă pe cel cu sărut şi pe cel cu inimi în loc de ochi, simbolizând dragostea.

Emoticoanele folosite mai des de femei (sus) şi cele preferate de bărbaţi (jos)    (Foto: Singles in America)Emoticoanele folosite mai des de femei (sus) şi cele preferate de bărbaţi (jos)

Legătura dintre folosirea emoticoanelor şi sex este evidentă, spune antropologul Helen Fisher, care a coordonat studiul. Aceste desene ajută la o transmitere mai clară a sentimentelor, atunci când cuvintele nu mai sunt suficiente.

Jumătate dintre participanţii la studiu au spus că emoticoanele îi ajută să observe personalitatea interlocutorului, iar 35% dintre ei au spus că acestea exprimă sentimentele.

Studiul arată că viaţa sexuală a celibatarilor este cu atât mai bună cu cât ei folosesc mai multe emoticoane. În plus, aceste persoane par să fie mai interesate de căsătorie, deci de o relaţie serioasă, nu doar de sex.

Sursa: Daily Mail

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase