Home » D:News » DESCOPERA.ro, număr record de vizitatori

DESCOPERA.ro, număr record de vizitatori

DESCOPERA.ro, număr record de vizitatori
Publicat: 04.03.2015
DESCOPERA.ro a reuşit să atragă un număr record de vizitatori în luna februarie, cu circa 1,36 de milioane de unici consolidându-şi poziţia de lider absolut al categoriei site-urilor de ştiinţă&cercetare, potrivit datelor Studiului de Audienţă şi Trafic Internet (SATI).

Platforma numărul 1 de popularizare a ştiinţei a avut alături cu 6% mai mulţi vizitatori unici în februarie, comparativ cu luna anterioară, creşterea faţă de perioada similară a anului trecut ridicându-se la 75%. Pentru DESCOPERA.ro este a doua lună consecutivă în care stabileşte un nou record de trafic. În plus, site-ul a contabilizat 4,63 de milioane de afişări, mai multe cu 41% faţă de 2014.

Brandul DESCOPERA.ro atrage publicul pasionat de cultură şi cunoaştere, format în cea mai mare parte din cititori tineri şi activi – 72% dintre ei au vârsta până în 45 de ani, 43% au studii superioare şi aproape jumătate (46%) deţin funcţii de management.

DESCOPERA.ro este brandul de popularizare a ştiinţei numărul 1 în România, atât  din punct de vedere al traficului, cât şi al diversităţii domeniilor abordate (ştiinţă, tehnică, istorie, cultură, natură, călătorii). O autoritate în domeniu cu o istorie de peste 7 ani, DESCOPERA.ro satisface nevoia de cunoaştere a utilizatorilor şi îi încurajează să exploreze lumea în care trăiesc.

Vă mulţumim că ne sunteţi alături!

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase