Prima pagină D:News

Ce sfat le dă actorul Hugh Jackman părinţilor - VIDEO

Florin Badescu 03.06.2015 | ● Vizualizări: 963
FOTO: news.com.au     + zoom
Galerie foto (1)

Actorul Hugh Jackman îi îndeamnă pe părinţii din lumea întreagă să îşi înveţe copiii să utilizeze creme antisolare încă de la o vârstă fragedă, pentru a evita apariţia cancerelor de piele la maturitate.

Starul francizei "X-Men" a suportat mai multe intervenţii chirurgicale în ultimii ani pentru a extirpa o serie de celule canceroase de la nivelul feţei. După părerea sa, faptul că nu a folosit cremă antisolară în copilăria sa petrecută în Australia a dus la apariţia acestor probleme de sănătate.

În prezent, Hugh Jackman este un mare fan al cremelor antisolare şi se asigură că fiica lui, Ava, foloseşte în adolescenţă astfel de produse cu rol de protecţie a pielii.

"Crema antisolară. Sunt obsedat de crema antisolară. Anul trecut am avut patru operaţii de îndepărtare a unor celule canceroase de la nivelul pielii. Nu am fost atent în tinereţea mea din Australia, dar de fapt nu contează în ce zonă a lumii îţi petreci tinereţea, pentru că atunci când eşti copil trebuie neapărat să te dai cu cremă antisolară. Acum am o fiică. Voi fi lângă ea tot timpul, pentru că va deveni în curând adolescentă, iar eu ştiu ce înseamnă acea perioadă din viaţă", a declarat starul australian într-un interviu acordat postului Magic Radio din Marea Britanie.

Hugh Jackman a fost diagnosticat în noiembrie 2013 cu carcinom bazal celular, o formă comună de cancer de piele, provocat de expunerea la soare fără protecţie şi care poate fi tratat rapid şi fără complicaţii.

Sursă: YouTube

Jackman, în vârstă de 46 de ani, a suferit în 2014 patru intervenţii chirurgicale pentru îndepărtarea celulelor canceroase din zona nasului şi a declarat că, foarte probabil, va mai avea nevoie de astfel de operaţii.

Hugh Jackman, câştigător al unui premiu Tony pentru rolul din "The Boy From Oz", are reputaţia unui actor talentat, care a fost distribuit în filme de acţiune, precum "Cod de acces: Swordfish", franciza "X-Men" - pentru care a obţinut un premiu Saturn, în 2001 - şi "Van Helsing" sau romantice - "Australia" (2008). Actorul a mai putut fi văzut în filme precum "Prestigiul", "Fântâna" şi în "Bomba zilei/ Scoop", de Woody Allen, unde a jucat alături de Scarlett Johansson.

Născut la Sydney, Hugh Jackman a debutat ca actor într-un serial de televiziune australian, în 1994. În 2008, Hugh Jackman a fost desemnat de revista People cel mai sexy bărbat în viaţă, iar, în 2009, a prezentat gala premiilor Oscar.

Pentru interpretarea din "Mizerabilii" (2012), Jackman a fost nominalizat la premiile Oscar şi BAFTA şi recompensat cu un Glob de Aur pentru cel mai bun rol principal masculin.