Prima pagină D:News

Lecţii demonstrative, prin intermediul construcţiilor Lego, în perioada martie-decembrie, la MNIR

Diana Parvulescu 03.12.2015 | ● Vizualizări: 1043

Lecţii demonstrative gratuite, menite să îi familiarizeze pe copii cu noţiuni din domeniile ştiinţă, tehnologie, inginerie şi matematică, prin intermediul construcţiilor de tip Lego, vor fi organizate gratuit de Muzeul Naţional de Istorie a României (MNIR), în perioada martie - decembrie.

Astfel, Muzeul Naţional de Istorie a României (MNIR) va găzdui programul educaţional "Young Engineers - Provocarea Lego", la sediul muzeului din Bucureşti, informează instituţia.

Programul constă într-o serie de lecţii demonstrative gratuite, menite să îi familiarizeze pe cei mici cu noţiuni din domeniile ştiinţă, tehnologie, inginerie şi matematică, prin intermediul construcţiilor de tip LEGO.

Lecţiile se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 şi 11 ani, iar participarea la acestea se face pe baza înscrierii prealabile la coordonatorul programului, Sauer Dan Gabriel, prin e-mail, la adresa gabriel@youngengineers.ro, sau telefonic, la numărul 0742.102.633.

Atelierele se desfăşoară în zilele de luni, între orele 12.45 şi 14.15 sau 17.15 şi 18.45, sâmbătă, între orele 14.00 şi 15.30, şi duminică, între orele 11.00 şi 12.30, în condiţiile în care este reunit numărul minim de participanţi (10 copii).

În funcţie de cererea existentă, se pot organiza lecţii şi în alte zile şi intervale orare agreate de comun acord.