Home » D:News » „În viteza a cincea/ Fifth Gear” a filmat un epidod în România. Când va fi transmis

„În viteza a cincea/ Fifth Gear” a filmat un epidod în România. Când va fi transmis

„În viteza a cincea/ Fifth Gear” a filmat un epidod în România. Când va fi transmis
Publicat: 11.04.2015
Televiziunea History va difuza, începând din 16 aprilie, de la ora 21.00, serialul britanic "În viteza a cincea/ Fifth Gear", care include şi un episod special, filmat în România, ce va fi transmis în a doua jumătate a acestui an.

Compania A+E Networks UK, care deţine televiziunea History, a anunţat, într-un comunicat remis joi agenţiei MEDIAFAX, că va difuza serialul automobilistic „În viteza a cincea”, care este prezentat de Tiff Needell, Vicki Butler-Henderson şi Jonny Smith. Serialul va fi lansat pe 16 aprilie şi include şase episoade, care vor fi difuzate în fiecare joi, de la ora 21.00.

Următorul sezon al serialului „În viteza a cincea”, care va include şi un episod special, filmat în România, va fi difuzat în a doua jumătate a acestui an.

A+E Networks UK şi-a prezentat într-un eveniment organizat pe 5 noiembrie, la Bucureşti, planurile privind piaţa audiovizualului din România. Atunci, Viviane Paxinos, cea care coordonează vânzările de publicitate ale companiei A+E Networks UK, a anunţat că, în 2015, History va difuza serialul „Fifth Gear”. De asemenea, ea a spus că, pentru prima dată, History va filma în România un episod dintr-un program, după cum agenţia MEDIAFAX a relatat la momentul respectiv.

Televiziunea History a fost lansată în Marea Britanie în noiembrie 1995, ajungând în prezent în peste 98 de milioane de case din lume. În România, History este disponibilă în grilele principalilor operatori de telecomunicaţii din România, RCS&RDS, UPC şi Telekom, dar şi în grilele unor cablişti mai mici.

A+E Networks UK, un joint venture între A+E Networks şi British Sky Broadcasting (BSkyB), include în portofoliu televiziuni tematice precum History, History HD, Lifetime, Bio, Crime & Investigation Network şi H2.

SURSA: Mediafax

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase